kuupäeval 24-09-2024 09:03 PM - viimane muudatus kuupäeval 25-09-2024 08:49 AM looja Lauma_R
Olen nüüdseks Samsung Galaxy Flip 6-ga juba mitu kuud igapäevaselt toimetanud ja pean tunnistama, et see on olnud üks huvitavamaid telefone, mida olen kasutanud. Alguses oli see kokkupandav disain minu jaoks veidi harjumatu, aga nüüd ei kujutakski enam elu ilma selleta ette. Telefon paistab tõesti silma ja on mu tähelepanu keskpunkt olnud nii disaini kui ka funktsionaalsuse poolest.
Disain ja ehituskvaliteet
Galaxy Flip 6 disain on midagi erilist. See klapitav mehhanism on kõvasti arenenud ja tundub väga vastupidav. On tore, et telefon on taskus väiksem, kuid lahtiklapitult suur ja funktsionaalne. Inimesed märkavad seda tihti ja see toob päris palju tähelepanu. Samuti tundub, et telefon on tõesti hästi kokku pandud, mis annab kindlust, et see kestab pikalt.
Ekraan ja kasutusmugavus
Telefonil on suur 6,7-tolline Dynamic AMOLED 2X ekraan, mis on 2640 x 1080 resolutsiooniga ja 120 Hz värskendussagedusega. See teeb igasuguste sisude vaatamise ja kerimise väga sujuvaks. Värvid on erksad ja ekraan tundub ülimalt selge, olgu see siis sotsiaalmeedia kerimine või Netflixi vaatamine. Väline ekraan on 1,9-tolline, ja kuigi see on kasulik kiirmärguannete jaoks, võiks seal veelgi rohkem teha.
Jõudlus ja aku kestvus
Jõudlus on muljetavaldav – kõik rakendused töötavad sujuvalt ja telefoni multitegumtöötlus on täiesti probleemivaba. Aku kestvus on korralik, kuigi väga intensiivsel kasutamisel võib juhtuda, et pean päeva jooksul laadima. Õnneks aitab AI-põhine aku optimeerimine, mis õpib minu harjumusi ja optimeerib aku kasutust, nii et see kestab veidi kauem.
Kaamera ja AI funktsioonid
Mis puutub kaamerasse, siis Flip 6-l on 50 MP põhikaamera, mis teeb ülimalt selgeid ja teravaid pilte. Lisaks on olemas 12 MP ülilainurkkaamera, mis sobib suurepäraselt laiade vaadete jaoks, ja 10 MP selfie-kaamera, mis on suurepärane portreede ja videokõnede jaoks.
Samsungi AI Scene Optimization teeb tõesti head tööd – telefon tunneb automaatselt ära, mida ma pildistan, ja kohandab seadeid, et tulemused oleksid optimaalsed. Näiteks loodusfotod tulevad väga elutruud ja selged. Super Steady funktsioon on videote tegemisel suurepärane, hoides liikumise ajal kaadrid stabiilsed.
Circle to Search – kiire otsing
Üks funktsioon, mida olen hakanud tihti kasutama, on Circle to Search. Kui näen veebis või fotol midagi huvitavat, saan lihtsalt teha selle ümber ringi ja telefon leiab koheselt rohkem infot. See on tõesti mugav ja kiirendab märkimisväärselt igasuguste asjade leidmist.
Sketch to Image – loomingulised võimalused
Teine äge funktsioon on Sketch to Image. See annab võimaluse teha lihtne visand ja AI täiustab selle pildi realistlikumaks. Kui mul on mõni idee, mida tahan visualiseerida, saan selle kiiresti joonistada ja näha, kuidas AI selle "ellu äratab". Olen seda funktsiooni kasutanud nii tööks kui ka lõbu pärast ja tulemused on alati huvitavad.
Fototöötlus
Fototöötluse võimalused Flip 6-s on üllatavalt head. Näiteks AI Auto Enhance muudab pildid ühe nupuvajutusega paremaks, kohandades värve ja kontrasti täpselt õigesti. Samuti on väga mugav kasutada AI Background Removal, mis aitab taustadest lahti saada ja keskenduda ainult olulisele. Fototöötlus on lihtsaks tehtud, aga tulemus näeb välja nagu professionaalselt töödeldud.
Tarkvara ja kasutusmugavus
Samsungi One UI kasutajaliides on mulle alati meeldinud, sest see on lihtne ja loogiline. Bixby Routines on suureks abiks, automatiseerides igapäevaseid tegevusi – näiteks lülitab telefon automaatselt energiasäästu sisse, kui see ööseks laadima panna, või aktiveerib Bluetoothi, kui ma autosse istun. Flex Mode on samuti kasulik, kui tahan näiteks telefonile käed-vabad kõnet teha või mugavalt midagi vaadata, kui telefon on lahtiklapitult laual.
Vastupidavus ja praktilisus
Alguses olin natuke mures kokkupandava ekraani vastupidavuse pärast, kuid pärast mitu kuud kestnud kasutamist tundub kõik endiselt väga heas korras. Samsungi Ultra Thin Glass (UTG) tehnoloogia tundub tõesti vastupidav ja seni pole mingeid kriimustusi või muid kulumise märke.
Plussid ja miinused
Plussid:
Stiilne ja innovatiivne disain.
Väga hea 6,7-tolline AMOLED ekraan 120 Hz värskendussagedusega.
Väga hea 50 MP põhikaamera ja nutikad AI fototöötluse tööriistad.
Circle to Search ja Sketch to Image muudavad igapäevased tegevused ja loomingulised hetked huvitavamaks.
Hea jõudlus ja AI aku optimeerimine, mis säästab energiat.
Miinused:
Väline ekraan võiks olla veelgi funktsionaalsem.
Kokkuvõte
Kokkuvõttes olen Samsung Galaxy Flip 6-ga väga rahul. See pole ainult muljetavaldava välimusega telefon, vaid ka funktsioonid ja jõudlus on tasemel. AI-põhised funktsioonid, nagu Circle to Search, Sketch to Image ja fototöötluse tööriistad, on tõesti kasulikud ja lisavad kasutuskogemusele palju juurde. Kui otsid telefoni, mis paistab silma nii disaini kui ka nutikate lahendustega, siis Flip 6 on kindlasti suurepärane valik.
Suured tänud Communityle sellise suurepärase võimaluse eest!
kuupäeval 25-09-2024 08:53 AM