Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Ujjlenyomat

(Témakör létrehozásának dátuma: 04-07-2022 07:05 AM)
624 Megtekintések
EpicGamer0015
Pioneer
Beállítások
Az ujjlenyomat felismerő hardver nem működik.
Samsung galaxy A22

image

Segítséget kérnék!
7 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Kicsit leírnád mit tapasztalsz ?
Maga az oldalsó gomb működik, csak az ujjlenyomatodat nem érzékeli a szenzor a feloldáskor, vagy esetleg a gomb se működik ?
Esett le a telefon valamikor, kapott-e esetleg folyadékot ?
EpicGamer0015
Pioneer
Beállítások
Folyadékot nem kapott,és nem is esett le.Csak az ujjlenyomat érzékelő rossz.
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Van bármilyen kiegészítő a készülék oldalán, esetleg nem maradt szennyeződés vagy fólia az oldalsó gombon?
A készülék újraindítása és gyári visszaállítása sem segít?
Illetve kérlek tudnál küldeni képernyőképet a készülék szoftveradatairól?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Szia! Azt az ujjadat olvastad be amivel feloldod? Mert ha nem akkor persze , hogy rossznak találja nekem is így van. Meg arcfelismerésnél is
0 tetszik
Members_uJ2vkPo
First Poster
Beállítások

Nekem sem működik!  Ha törlöm az ujjlenyomatokat, újra indítom, újra felveszem az újjlenyomatokat akkor egy darabig működik. Aztán azt írja, hogy az újjlenyomat hardver nem található. Találtál megoldást?

0 tetszik
Domijager
First Poster
Beállítások
Én is ezzel a problémával kapcsolatban kérnék segítséget. Amai nap tapasztaltam hogy a bekapcsoló gomb jó de az ujjlenyomat felismerőben hibát talál a telefon hogy ez miért lehet? Telefon típus:Galaxy A22 5g
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Elsőkörben ajánlott egy biztonsági mentés készítése után gyári visszaállítani a készüléket.
Ezt követően állítsd be a készüléket újra, a mentés visszatöltése nélkül.
Ha így működik rendesen az ujjlenyomat olvasó, akkor valami szoftvere bug lehetett az oka, ami miatt nem működött.
Ha továbbra sem jó, akkor viszont márkaszerviz tud majd segíteni a probléma megoldásában.