dátum: 04-07-2022 12:55 PM
Sziasztok!
Már nagyon sokat próbálom állítgatni az új Samsung A13 (4g) telefonomat.
Első ami nagyon nem akar sikerülni: akármit, akárhogy állítok,(messengeren belül, beállításokon belül, alkalmazásokon belül) nem rezeg ha FB messenger, amikor üzenetet kapok. Vagy értesítést bármiről. Azért ez nem egy nehéz beállítás, de semmi... Rezgő üzemmódban vagyok általában.
Valami ötlet?
A másik szintén ehhez is kapcsolódik... Ha zárva van a képernyő nem jelzi, ha értesítésem jön, csak ha külön benyomom a telefon gombját. Nem villan fel a fekete kijelző, mint az eddigi androidos telójaimnál, sőt nem is rezeg, hogy legalább azt észre vegyem.
Segítsetek már légyszíves, bármilyen megoldás érdekel, csak tudjam meg időben, ha üzenetet kapok telefonon... én a messengerrel is dolgozok, így elég necces 😞
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 04-07-2022 04:18 PM
Szia!
Az alábbiakat ellenőrizd a rezgéses problémához:
A képernyő felvillantás valóban problémás az újabb generációknál, bizonyos alkalmazások képesek felvillantani a készülék kijelzőjét, mások viszont nem.
Kezdésként az alábbiak szerint érdemes konfigurálnod a telefonodat:
Amennyiben ezek nem segítenek, érdemes még kipróbálnod az alábbi alkalmazást:
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.nullgrad.glimpse
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 04-07-2022 04:55 PM
Ellenőriztél minden beállítást, amit leírtam?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 04-07-2022 04:58 PM
Igen, most mellé a jó öreg újraindítást is megtettem, rezeg! De minden be volt állítva és úgy, ahogy írtad.
Már csak a képernyő felébredése kéne kitalálni, de lehet az app lesz.
Nagyon szépen köszönöm!
dátum: 04-07-2022 01:28 PM
dátum: 04-07-2022 04:18 PM
Szia!
Az alábbiakat ellenőrizd a rezgéses problémához:
A képernyő felvillantás valóban problémás az újabb generációknál, bizonyos alkalmazások képesek felvillantani a készülék kijelzőjét, mások viszont nem.
Kezdésként az alábbiak szerint érdemes konfigurálnod a telefonodat:
Amennyiben ezek nem segítenek, érdemes még kipróbálnod az alábbi alkalmazást:
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.nullgrad.glimpse
dátum: 04-07-2022 04:37 PM
Igen, természetesen be
dátum: 04-07-2022 04:39 PM
Köszönöm, ezekből csak az adaptiv akku nem volt meg, minden más igen. Totál nem értem, miért nem rezeg legalább. Főleg rezgő uzemmodban.
Köszi a segítséget
dátum: 04-07-2022 04:55 PM
Ellenőriztél minden beállítást, amit leírtam?
dátum: 04-07-2022 04:58 PM
Igen, most mellé a jó öreg újraindítást is megtettem, rezeg! De minden be volt állítva és úgy, ahogy írtad.
Már csak a képernyő felébredése kéne kitalálni, de lehet az app lesz.
Nagyon szépen köszönöm!
dátum: 06-11-2022 02:47 PM
dátum: 06-11-2022 04:54 PM
Szia,
Az említett készülék nem tartalmazza alapból az általad leírt funkciót, azonban alkalmazásboltból van lehetőséged 3. féltől származó képernyővideót készítő applikációt letöltened.
dátum: 06-11-2022 04:58 PM