Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Ujjlenyomat érzékelési hiba

(Témakör létrehozásának dátuma: 29-05-2024 11:10 PM)
564 Megtekintések
Davidskiszely
Student
Beállítások
Sziasztok! Valaki tudna segíteni abban, hogy miért nem működik az ujjlenyomat olvasó amikor pár órája még jó volt? Próbáltam már kb mindent. Samsung Galaxy A15 5G-ről van szó.

image

14 Válaszok
StarAroundABlackHole
Helping Hand
Beállítások
Szia!
Van üveg vagy műanyag kijelzővédőfólia a telefonodon? Érte esetleg sérülés, karcolás?
Próbáltad újraindítani a telefont illetve törölni és újraregisztrálni az ujjlenyomatot?
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
A15-nek nem a kijelző alatt van az ujjlenyomat olvasója.🙂
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Members appban ha lefuttatod az ujjlenyomat olvasó diagnosztikát, ott mit jelez ?
StarAroundABlackHole
Helping Hand
Beállítások
És valóban, köszönöm! Utánanézhettem volna!
StarAroundABlackHole
Helping Hand
Beállítások
Ebben az esetben az ujjlenyomatleolvasó felületén van bármiféle látható/tapintható karc ill sérülés? Esetleg tisztítani próbáltad?
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Újraindítás volt? Letisztítottad az olvasót? Futtass le egy diagnosztikát Membersben.
0 tetszik
Davidskiszely
Student
Beállítások
Már vissza állítottam gyári adatokra de az volt a végső próbám, megtisztitottam, karc és sérülés sincs rajta.
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Amennyiben az említett probléma továbbra is fennáll, kérlek tudnál küldeni egy teljes, avagy az egész oldalt lefedő képernyőképet a Beállítások➡A telefon névjegye➡Szoftver adatai menüről?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Mferi
Student
Beállítások

Sziasztok. Újonnan vásárolt Galaxy S23 ujjlenyomatolvasó csak többszöri érintésre reagál, vagy pedig egyáltalán nem. Már a harmadik kijelzővédő fólia van rajta, mindegyiknél ugyanazt produkálja. Többször kalibráltam (az is nehezen működik) újraindítottam, de semmi változás.

0 tetszik