Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung A55 hiba

(Témakör létrehozásának dátuma: 22-02-2025 10:39 PM)
150 Megtekintések
Zsolt_74
First Poster
Beállítások
2 hete vásároltam egy A55-ös mobiltelefont, telefonbeszélgetés után sokszor lefagy a kijelző, illetve nem jön vissza a kijelző képernyője, csak hogyha megnyomom az oldalsó gombot.
Másnak is volt már ilyen problémája?
Előre is köszönöm a válaszokat.
0 tetszik
9 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Valószínűleg hívás után azért nem jön vissza a kép, mert nem érzékeli, hogy elvetted a füledtől, ez előfordulhat, főleg, hogy ez az A55 esetén szoftveres, nincs külön szenzor erre. 😞

Semmiképpen sem normális, ha hívás után nem reagál a képernyő. Ez pontosan mikor van? Még a hívás képernyő látszik, vagy már le lett téve a hívás és már más képet mutat? Egyéb esetben nincs gond az érintésérzékeléssel?
0 tetszik
Zsolt_74
First Poster
Beállítások
Hívás közben sem jön vissza a kéoernyő, de nem mindig csinálja ezt a rendelleneséget. Utána egyébként akár 1 óra múlva sem jön vissza a kijelző csak hogyha megnyomom az oldalsó gombot.
Más probléma nincs a kijelzővel.
Köszönöm a válaszát.
0 tetszik
Zsolt_74
First Poster
Beállítások
Hívás közben sem jön vissza a kéoernyő, de nem mindig csinálja ezt a rendelleneséget. Utána egyébként akár 1 óra múlva sem jön vissza a kijelző csak hogyha megnyomom az oldalsó gombot.
Más probléma nincs a kijelzővel.
Köszönöm a válaszát.
0 tetszik
Gyuri94
Student
Beállítások
Nekem a kettővel ezelőtti januári google play frissítés óta időnként random újra indul az a55 aztán a members app megnyitásakor dob fel egy hibanaplójelentést. A legutóbbi play frissítés ami ugyanúgy januári volt azóta jobb a helyzet de kb 2 hetente ujraindul ugyanígy. A januári play frissítés előtt nem produkált ilyet.
Majd ha végre be dobja a one ui 7-et akkor utána csinálok egy gyári visszaállítást aztán remélem megoldódik majd a dolog.
0 tetszik
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások
Kedves Zsolt! Nincs esetleg valami olyan tok rajta ami elnyomja neked a kijelzőt vagy a gombokat ?
0 tetszik
gyözö
Explorer
Beállítások
Sziaszrok 3 honapja van samsung galaxy A55 5G telefonom és én ijeneket nem tapasztaltam semi hiát se ojat amit irtatok edig és rácáfolnék hogy nics bene közel ség érzékelő vagyis telefonálás kőzbe elalszik a kijelző viszont ha el veszem a fulem től akor fel vilan auto matikusan Aki aszt álitja az nem ért hozá akor anak az iletőnek vagy hibás az a készuléke vagy nem ért hozá hogy kel be álitani és nekem 10 éve csak a szériás telefonom volt es semik nél se észletem eszt a hibát asamsung galaxy a 5 nélse se a Samsung galaxy a 50 nes model nál se tapasztaltam sőt a samsung galaxy A54 5G nél se tapasztaltam ijen hibát söt mindegyikel meg voltam elégedve
0 tetszik
gyözö
Explorer
Beállítások
Ha ujra indul akor lehet beálitási pdobléma mert nálamis csinálta akor és ahogy be álitotam azota nem csiálja hogy ujra indul magátol a samsung galaxy a55 készulékem kőrubelul 4 honapja van meg ha be álitásba be álitod ne kapcsojon ki random de ha jol van beálitva akor lehet szoxveres probléma amit szervizbe tudnak hejre álitani csak sajnos
0 tetszik
gyözö
Explorer
Beállítások
Előzőbe elirtam miota van meg a samsung galaxy a 55 5G nem 3 honapja hanem 4 honapja
0 tetszik
gyözö
Explorer
Beállítások
És a samsung galaxy a 55 5G irtam most és regel 8 ota még most van 65 % lékon azota nem tőltőtem a készuléket egyszer se
0 tetszik