dátum: 18-01-2020 04:30 PM
Segítséget szeretnék.A70 -es telom nem kapcsolódik az itthoni wifi hálozathoz.minden eszköz csatlakozik,ez rámegy és hitelesítési hibát ír,ill.ha csatlakozik is 3 mp múlva ledob.Idegen helyen csatlakozik,sőt itthoni megosztott wifihez is.Már újraindítottam stb.
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 25-01-2020 03:43 PM
Sziasztok!
Megoldódott.A routert rosszul üzemelték be.Mivel ez a telo tudja az 5ghz-t is próbált oda csatlakozni ,de a router installálásánál a szolgáltató mindkettő hálozat nevét ugyanannak hagyta és a jelszavát csak a 2,4 ghz-snek változtatták meg,az én telom az 5-höz próbált csatlakozni viszont annak gyári jelszava volt:)
Most már oké,köszi a segítséget!
dátum: 18-01-2020 05:22 PM
dátum: 18-01-2020 05:27 PM
Köszi ezt már próbáltam.Hitelesítési hiba ezt írja...mintha rossz jelszót írnék
dátum: 18-01-2020 07:04 PM
Hálózatbeállítások törlése (Beállítások➡️Általános kezelés➡️Visszaállítás➡️Hálózatbeállítások visszaállítása➡️Alapbeállítás visszaállítása) és a készülék újraindítása után is ugyanaz a helyzez?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 18-01-2020 07:14 PM
Sajnos igen...próbálnám átállítani statikus ip címre,mert mostDHCP-n van,csak nem tudom mit kell írni az egyes sorokhoz,pl.ip cim.átjáró.
Vagy az nem lehet a megoldás?
Már biztonsagi üzemmódban is próbáltam..
dátum: 18-01-2020 10:11 PM
Maradjunk abban, hogy nem ez a megoldás a leírt problémára...
Más Wi-Fi hálózatokon (nyílt és jelszóval/védelemmel ellátottakon) is tapasztalod ezt a problémát?
A hálózati eszköz újraindítása után is fennáll a probléma?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 18-01-2020 10:16 PM
Nem.Csak az ittenin.Amikor installálni kezdtem a telefont,már akkor kiírta hogy hitelesítési probléma stb..Mobiladattal kezdtem el a kezdeti lépéseket....Nyilt wifit elfogad.Más jelszóval védettet is...Ezt is ha a a párom osztja meg....Remélem nem a telefon a hibás....
dátum: 18-01-2020 10:17 PM
Már mint csak az ittenivel van gond..És igen a router újraindítása se használt...
19-01-2020 06:43 PM – szerkesztés: 19-01-2020 06:43 PM
Amennyiben a telefon gyári visszaállítás (Beállítások➡Általános kezelés➡Visszaállítás➡Gyári adatok visszaállítása➡Visszaállítás) után sem képes kapcsolódni az otthoni hálózatra, érdemes lenne beszélni az internetszolgáltatóval/a hálózati eszköz gyártójával.
dátum: 20-01-2020 10:56 AM