Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy A70 nem tölt

(Témakör létrehozásának dátuma: 22-11-2022 09:25 PM)
1614 Megtekintések
Vikesz
Apprentice
Beállítások
Sziasztok!
Samsung galaxy A70 telefonom van és csak néha tölt. Ez a töltő csatlakozó meghibásodását jelenti vagy csak szimplán koszos? Töltővel nincs probléma le ellenőriztem.
#SamsungGalaxyA70
13 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Könnyen lehet, hogy csak kosz van benne, lámpafénynél vagy világosabb helyen tűvel óvatosan takarítsd ki a töltőportot, ha utána se javul a helyzet, akkor viszont a töltéskör más részével lesz probléma, azt szerviz tudja bevizsgálni pontosan.
HorvathMartonxd
Journeyman
Beállítások
Nálam is volt ilyen probléma, nálam a 25W-os szupergyors töltés lett elrontva egy biztonsági frissítéssel, az volt a megoldás, hogy kikapcsoltam a szupergyors töltést. A következő havi frissítéssel már jó volt minden. De persze a kosz is lehet a probléma.
Vikesz
Apprentice
Beállítások
A frissítést követően egy ideig működött, most valamiért az elmúlt hetekben nem. Állítsam vissza gyárira?
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia! Mindenképpen próbáld ki másik kábellel, töltőfejjel és konnektorral is. Ha továbbra is fennáll a hiba, akkor a port tisztítását próbáld meg. Ha az sem segít, akkor szerintem szervizbe kellene vinni bevizsgálni.
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Szia!
Az is előfordulhat hogy a telefonnál lévő csatlakozó elkopott.
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@Vikesz 

Szia,

Sikerült kitakarítani a portot esetleg? 

0 tetszik
Vikesz
Apprentice
Beállítások
Szia!Igen, most jobban tölt mint eddig de néha így se.
0 tetszik
Vikesz
Apprentice
Beállítások
Mennyire okozhat problémát, hogy ha a telefont nem gyári töltővel töltöm? Sajnos a gyári töltője 2 év után megadta magát így nem azzal töltöm.
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Mindenképpen érdemes lenne megpróbálni hivatalos Samsung tartozékkal a töltést, a gyártó is természetesen ezt ajánlja a megfelelő és megbízható működés érdekében.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik