Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

VOLTE

(Témakör létrehozásának dátuma: 09-11-2024 05:30 AM)
306 Megtekintések
Killgore
First Poster
Beállítások
Sziasztok. A Samsung a legutóbbi frissítése óta kivette a VoLTE opciót a beállításokból, és azóta nem tudok hívás közben mobilnetezni. Van valami mód a VoLTE visszahozására? 

A 1414-en már be van kapcsolva a 4ghang, és a mobilhálózatoknál sincs ott, csak a wifi hang. Ügyfélszolgálatot kerestem, nem tudtak segíteni. Vehetek új telefont?

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Nem vette ki a gyártó a VoLTE funkciót!
Igazodtak ahhoz, ahogy más országokban is működik, mégpedig hogy a szolgáltató aktiválja az ügyfél kérésére.
Ha a frissítés előtt aktív volt, továbbra is aktív a funkció.
Ha ebben nem vagy biztos, keresd fel a szolgáltatód és megnézik mi a helyzet.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
7 Válaszok
Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Nem vette ki a gyártó a VoLTE funkciót!
Igazodtak ahhoz, ahogy más országokban is működik, mégpedig hogy a szolgáltató aktiválja az ügyfél kérésére.
Ha a frissítés előtt aktív volt, továbbra is aktív a funkció.
Ha ebben nem vagy biztos, keresd fel a szolgáltatód és megnézik mi a helyzet.
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Ha pedig nem működik akkor lehet a SIM kártyával is probléma akár.
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Nekem sincs már benne a kapcsoló. (S24U)Screenshot_20241111_115851_Call settings_1000031280_1731322750.png
0 tetszik
jofo87
First Poster
Beállítások

Sziasztok, nekem s24ultrám van és a mostani frissítés óta nincs benne a menüben a kapcsoló.

Szolgáltató szerint aktív a volte és amikor nem vagyok hívásban akkor ki is írja jobboldalt fent az akku mellett.

Hívás közben azonban továbbra sincs internet.  Most várom a Samsung visszahívását.

0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
S24 Ultránál már a megjelenésekor se volt VoLTE kapcsoló a szoftverben.
0 tetszik
jofo87
First Poster
Beállítások
Az lehet de a legutolsó frissítés óta nem működik. Előtte nem néztem hogy volt e benne volte kapcsoló vagy sem.
0 tetszik
Gin04
First Poster
Beállítások
Nekem sem működik hívás közben az internet, meg a férjemnek sem... Már beszéltem ügyfélszolgálattal, kártyacsere is volt max 2 éve pont emiatt, de pár hónapja azonnal megszűnik a net, ahogy beszélünk... Sikerült azóta valakinek rájönni, megtudni hogy működik jól?
0 tetszik