Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Mobil Hotspot Tiltás

(Témakör létrehozásának dátuma: 15-06-2023 10:29 AM)
555 Megtekintések
Zsombor
Journeyman
Beállítások
Sziasztok! Hogyan tudok eszközöket letiltani a mobil hotspotomról?

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Sajnos közvetlenül nincs rá lehetőséged, alternatívaként

• az @FTamas által is említett jelszóváltoztatást,
  • rejtett hálózat,
  • valamint a védett kezelési keretek opciót tudod használni.

A fejlesztők részére továbbítom az ezzel kapcsolatos igényt, azonban sok eszköz manapság véletlenszerű MAC-címmel képes fellépni a hálózatokra (erre képesek a Samsung okostelefonok és táblagépek is), így sok esetben a tiltólista sem ér feltétlenül sokat.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

2 Válaszok
FTamas
Samsung Expert
Beállítások
Szia,

Próbáltam én is , hogy van e ilyen lehetőség, de nem találtam. A megoldás, ha jelszót változatsz. 😊
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Sajnos közvetlenül nincs rá lehetőséged, alternatívaként

• az @FTamas által is említett jelszóváltoztatást,
  • rejtett hálózat,
  • valamint a védett kezelési keretek opciót tudod használni.

A fejlesztők részére továbbítom az ezzel kapcsolatos igényt, azonban sok eszköz manapság véletlenszerű MAC-címmel képes fellépni a hálózatokra (erre képesek a Samsung okostelefonok és táblagépek is), így sok esetben a tiltólista sem ér feltétlenül sokat.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!