Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Mobilhívás közben 4g!

(Témakör létrehozásának dátuma: 27-05-2023 10:55 PM)
831 Megtekintések
MagyarEmese
Explorer
Beállítások
Mièrt van az ha hívnak telekomos szimkártyán de a Yettel korlátlan netemet nem tudom használni mert átvált a Telekomos mobilnetre a telefonom?? De a telekomos kártyán nincs mobil internet! És hogy lehetne megoldani ezt??
10 Válaszok
McBreak
Helping Hand
Beállítások
Kedves Magyar Emese! Valószínűleg a Telekomos Simkártya nem kedveli a Yettelt.Azt kellene csinálnod,hogy vagy minden telekomos legyen, vagy yettel.Sajnos addig a kettő össze fog akadni.
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szerintem azért vált át a net is a Telekomosra, mert hívás közben csak az egyik SIM kártya lehet aktív.
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Az említett jelenség a Dual SIM Dual Standby/Active technológiára vezethető vissza, előbbi sajnos nem képes egyszerre aktívan hívni és adatforgalmazni eltérő kártyákról.

A mobilpiac jó pár éve átállt a DSDS típusú kétkártyás telefonokra, feltehetően a kisebb sugárzási értékek, jobb akkumulátor üzemidő és a nagyobb helykihasználás miatt.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
MagyarEmese
Explorer
Beállítások
Pedig még ez is be van állítva! És így sem megy a net hívás közben!Screenshot_20230528-132452_Call settings.jpg
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Hmm... Lehet kicsit elhamarkodottan válaszoltam, bocsi. 😅

Mindkét SIM-kártyán aktív a VoLTE szolgáltatás?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

MagyarEmese
Explorer
Beállítások
Igen mindkettőn aktív a VoLTE!
0 tetszik
MagyarEmese
Explorer
Beállítások
Be van kapcsolva a VoLTE de így sem működik hogyha az egyik számot hívják akkor másik kártyáról menjen a net!
0 tetszik
MagyarEmese
Explorer
Beállítások
Itt van a képernyő fotó arról hogy be van kapcsolva a VoLTE!Screenshot_20230530-123804_Call settings.jpg
0 tetszik
Ricske
Apprentice
Beállítások
Hol tudom bekapcsolni VoLTE opciot? A54, eddig volt hivás közben interneten mostanában nincs , telekomos kártya és sehol nem találom
0 tetszik