Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

A71 világító szélek

(Témakör létrehozásának dátuma: 18-10-2020 10:33 AM)
1664 Megtekintések
Arnii
Apprentice
Beállítások
Sziasztok, A71 -es készüléken beállítottam,hogy minden alkalmazás értesítéskor jelezzen villogással de mikor értesítés érkezik akkor mégsem villog! Miért nem villog?
0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
Arnii
Apprentice
Beállítások
Szia, igen megoldódott! Én azt hittem, hogy addig villog amíg meg nem nézem de rájöttem ,hogy csak pár másodpercig! Köszönöm az érdeklődést!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

9 Válaszok
VBence1
Pioneer
Beállítások
Szia. Lehet hogy valamit nem jól állítottál be.
0 tetszik
Marchos7911
First Poster
Beállítások
Hello. Nekem van egy Note 10 készülékem, vilàgító szélek értesítéskor mégsem vilâgítanak. Be van kapcsolva,mi lehet a gond?
0 tetszik
GyulusA
Black Belt 
Beállítások
Kedves Arnii!

Megoldódott a probléma?

Üdv,
GyulusA
0 tetszik
Megoldás
Arnii
Apprentice
Beállítások
Szia, igen megoldódott! Én azt hittem, hogy addig villog amíg meg nem nézem de rájöttem ,hogy csak pár másodpercig! Köszönöm az érdeklődést!
Szabóandi
Apprentice
Beállítások

Szia erre én is kíváncsi lennék hogy oldottam meg nekem is ez a probléma 😑Irj kelek ha sikerül igaz nálam csak zárt képernyővel nem működik. Köszönöm szépen. Andi

0 tetszik
Arnii
Apprentice
Beállítások
szia, próbáld meg a beállítások, értesítések, alul az utolsó előtti értesítések (zárolt képernyő) ott legyen BE kapcsolva! Azon belül nekem a megjelenitendő értesítések alatt a jelzések és csendes értesítések van kiválasztva! majd írd meg hogy sikerült e vagy máshol kell beállítani!
Szabóandi
Apprentice
Beállítások
nagyjából kezdek rá jönni érdekes módon a messengernél nem jelez mert a messengert nem tudom be rakni azon alkalmazás közé ahol villogo fényt ir nem kompatibilis vele nálam. köszi a választ. Andi
0 tetszik
Arnii
Apprentice
Beállítások
messenger nekem sem jelez, sajnos ezt nem rakták bele!
0 tetszik
Szabóandi
Apprentice
Beállítások
na legalább akkor tudom hogy nem én vagyok lökött 😂😂😂