Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Mikrofon probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 25-06-2023 12:49 PM)
1217 Megtekintések
Zsófiaa
Pioneer
Beállítások
Sziasztok! Lassan 3 éves az a71-em, és az utóbbi időben a mikrofon sokszor "megszűnik létezni". Egyik pillanatról a másikra nem vesz semmilyen hangot. Újraindítással megoldódik a probléma. Csak kicsit körülményes minden hívás előtt újraindítani a telefont, mert nem tudom, hogy éppen működik-e a mikrofon. Mi lehet a probléma? Vajon javítható?
20 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Kérlek tudnál küldeni egy teljes, avagy az egész oldalt lefedő képernyőképet a Beállítások➡A telefon névjegye➡Szoftver adatai menüről?

Illetve próbálkoztál már gyári visszaállítással?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
chriss04
Journeyman
Beállítások
Az A széria nem jó nem szabad venni
0 tetszik
Zsófiaa
Pioneer
Beállítások
Gyári visszaállítást már csináltam decemberben, mert nagyon gyenge volt az aksi. Nagy macera volt, így azt végső esetre szeretném hagyni. Itt a képernyőkép:Screenshot_20230625_154902_Settings.jpg
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Ez nem jó érv.
Mégis honnan gondolod hogy az A széria rossz?
Nekem A50-em van, igaz az akkuja csak fél napot bír ha nagyon használom + még a kijelző is be van égve, de ezen kívűl, teljesen jól használható telefon.
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

@Zsófiaa

Használsz bármilyen hívásrögzítő vagy hasonló alkalmazást?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Zsófiaa
Pioneer
Beállítások
Semmit. Úgy vettem észre, hogy hívott valaki, én hallottam, de ő engem nem. Nem töltöttem le semmit akkor, tényleg csak így a semmiből jött.
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Biztonságos módban is tapasztalod az említett problémát?

0 tetszik
Zsófiaa
Pioneer
Beállítások
Nem tudom mit jelent az a mód, illetve hogy én használom-e. Le tudnád írni, hogy mi az?
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
A biztonságos üzemmód bekapcsolását így tudod megtenni: bekapcsoló gomb hosszan nyomása ➡️ kikapcsolás ikon hosszan nyomása ➡️ és rányomsz hogy biztonságos mód.
A többi információt @RozvM leírja 🙂