Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy A71 pislákoló kijelző "megoldás"

(Témakör létrehozásának dátuma: 02-06-2023 11:03 AM)
519 Megtekintések
Dávid03
Student
Beállítások

Sziasztok!

Van egy Samsung Galaxy A71 készülékem és a hetek sorrán kijelző problémát tapaszatltam benne. Arról lenne szó hogy a kijelző villámszerűen pislákol (flickering) amelyel zavarja a tartalomfogyasztást és a élményt a telefonon. 

Találtam erre egy megoldást amelyel ki lehet küszöbölni a problémát mert úgy látszik hogy, bárkinél is elő tud fordulni akinek A71-e van vagy hasonló eszköze van.

A megoldás lenne következő:

1. Fejlesztői beállítások feloldása. (A telefon névjegye > Szoftver adati > Build számát tapogatni 7-szer)
  2. Fejlesztői beállításoknál lejebb kell görgetni a Hardveres gyorsítású megjelenítéshez.
  3. Bekapcsolni a HW fedvények letiltását mindig a GPU használata képernyő-feldolgozásához.
  4. Kijelzőnél kikapcsolni a Adaptív fényerőt.

Ezzel most elértük hogy ne pislákoljon a kijelző. Az én készülékem legalább 3 éves és eddig nem volt nagyobb problémám a #A71 -gyel, de ha valakinek hasonló problémája akad akkor ez "segíthet". 

Nem tudom hogy ezzel mennyire tudtam segíteni és nem kellett elvinni a eszközt egy kijelző cserére ami eléggé borosos ára van. 

Köszönöm szépen hogy elolvastad!

3 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Köszi, hogy megosztottad velünk. :smiling-face:

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

A715FXXS9DWD1 build-ről lenne szó?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Dávid03
Student
Beállítások
Igen arról lenne szó. Nekem pont az a bulidszáma.