Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy A53 5G hálózatra kapcsolódás probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 28-05-2023 05:45 PM)
804 Megtekintések
Members_LeN0HYN
Apprentice
Beállítások

Sziasztok! Rajtam kívül kinek van problémája a telefon 5G (Yettel) hálózatra történő csatlakozásával?

5G torony környékén tartózkodva, a telefonom csak ki majd bekapcsolás után csatlakozik az 5G hálózatra, de 2-3 perc után átvált 4G kapcsolatra és utána már nem hajlandó visszaváltani 5G-re, akár milyen gyors adatkapcsolatot igénylő alkalmazást indítok el.

Csak és kizárólag bekapcsolás után csatlakozik 5G-re, de ha visszavált 4G-re, onnantól kezdve ki/bekapcsolásig soha.

Találkozott már valaki a problémával? Hogyan lehetne ezen javítani? 

0 tetszik
10 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Kérlek tudnál küldeni egy teljes, avagy az egész oldalt lefedő képernyőképet a Beállítások➡A telefon névjegye➡Szoftver adatai menüről?

Illetve szükségem lenne egy képernyőképre a Beállítások➡Kapcsolatok➡Mobilhálózatok menüről.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
McBreak
Helping Hand
Beállítások
Kedves Members_LenO! Sajnos a yettel hálózata sohasem volt igazán megbízható.
Nyck
Troubleshooter
Beállítások
Szia!
Szintén yettelesként nálam olyan probléma jön elő (S21 Ultrán), hogy random helyeken és időpontokban belassul a net (nem a hálózat túlterheltsége miatt és jel is van bőven), nem tölt be egy alkalmazás sem, csak a repülőgép üzemmód be-ki segít rajta. Utána szépen betölt minden.
Akkor is csinálja, ha be van kapcsolva az 5G és akkor is, ha nincs. Szóval (nálam) nem 5G specifikus.
Ami érdekesség, hogy ez az első telefonom, ami ezt produkálja, pedig évek óta a Yettelnél vagyok (még a Pannon korszakban léptem be hozzájuk). Nem gondolom szolgáltatói hibának.
0 tetszik
Members_LeN0HYN
Apprentice
Beállítások

Továbbítom a képeket, remélem a szoftver adatok fénykép olvasható. Szoftver adataiSzoftver adataiMobilhálózatokMobilhálózatokElőre is köszönöm!

T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Egyik imserősömnek nem Samsungja van hanem huawei-e, és nála azt csinálja (ő is yetteles) hogy korlátlan mobilnete van, de még sincs internete.
A másik ismerősömnél (szintén yetteles és neki Galaxy A13-ma van) volt olyan hogy nem engedte letölteni korlátlan mobilneten keresztül a szoftverfrissítést, és wifin keresztül kellett letölteni.
Furcsa nekem ez a yettel...
Nyck
Troubleshooter
Beállítások
Ha hálózat hiba, akkor miért szűnik meg, ahogy újra csatlakoztatom? Nem helyhez kötött és nem napszakhoz. Random csinálja és van, hogy napokig jó. És eddig egyetlen telefonnál sem tapasztaltam ilyet (ha nem volt net, azt jelezte is az értesítési sávban az ikon, hogy nincs jel - most viszont azt jelzi, hogy van térerő).
Bár nem kattogok rajta, mert sok értelme nincs. 😃
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

A lefedettségi térkép alapján is bőven olyan zónában vagy, ahol elérhető az 5G hálózat?
Illetve kültéren vagy, nincs a közeledben semmilyen nagyobb objektum? (Érdemes egy téren vagy nagyobb sík területen tesztelni.)

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Members_LeN0HYN
Apprentice
Beállítások

Ha ezt nekem címezted. Tudom hol a Yettel 5G torony, egy 10 emeletes ház tetején. Rálátva a toronyra, tőle légvonalban kb. 50 m-re szoktam kísérletezni. Magától nincs 5G, csak ki majd bekapcsolás után pár percig. Érdekes, a repülő mód be/kikapcsolásától nem jön meg az 5G.

Egyébbként futottam már köröket a Yettelnél is, ők visszadobták a lapdát a Samsunknak, hibás a SW, ami A szériás telefonoknál gyakori, szerintük ....

0 tetszik
Szunyi79
First Poster
Beállítások
Tisztelt Members! Van egy A 53 telom elment a kijelző kicsereltek a szallagkábelt . Azóta nem jó a mobilhalozatom nagyon gyenge és ezt előtte nem csinalta gyenge a halozat nem találja sokszor a halozatot. Kicsereltettem a sim kartyat de a hiba tovabbra is fent áll. Segitseget szeretnek kerni hogy mi lehet a problema ?
0 tetszik