Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

A71 Inaktív mikrofon.

(Témakör létrehozásának dátuma: 19-02-2021 09:12 PM)
669 Megtekintések
Szroncs
Apprentice
Beállítások

Üdv. mindenkinek. Szeretnék segítséget kérni.

Galaxy A71 2 hetes. A készüléket face unlock és ujjlenyomat unlockal használom. Ha jól tudom 4 óra inaktivitás után kéri a kódot a a felodáshoz. A probléma a 4 órás pass felodás után jelentkezik minden reggel történetesen a mikrofon inaktív lesz azaz nem vesz hangot sem hangrögzítővel sem telefon sem messenger hívásoknál sem az asszisztensek nem reagálnak . Csak az ujraindítás hozza helyre. Természetesen összes software friss. Valakinek ötlet tapasztalat? "azon kívül, hogy kapcsoljam ki a face unlockot:)"

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
Szroncs
Apprentice
Beállítások
Sok próbálkozás után megoldást találtam. Használom a Google assistant és a Bixby-t is. Ha a Bixby-t kikapcsolom akkor a fenti anomália megszűnik. Szóval a Bixby a ludas.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

6 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

A készülék szoftvere naprakész, illetve gyári visszaállítás után is fennáll a leírt jelenség?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Szroncs
Apprentice
Beállítások
Helló. Ahogy fentebb írtam a szoftverek természetesen naprakészek. 2 hetes szinte belakatlan készüléket nem fogok factory resetelni ennyi erővel hetente havonta lehetne. A hiba továbbra is fenntál ma reggelre is és minden reggel azaz 4 óra inaktivitás után a mikrofon inaktívvá válik és csak az újraindírás hozza vissza.
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Ebben az esetben az ügyfélszolgálatot tudom ajánlani: https://www.samsung.com/hu/support/

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás
Szroncs
Apprentice
Beállítások
Sok próbálkozás után megoldást találtam. Használom a Google assistant és a Bixby-t is. Ha a Bixby-t kikapcsolom akkor a fenti anomália megszűnik. Szóval a Bixby a ludas.
raykar
First Poster
Beállítások

Most vettem egy A71-t minden jó, csak a szóbeli parancsokra nem reagál a mikrofon! Ez szervi hiba vagy beállítási?

0 tetszik
Szroncs
Apprentice
Beállítások
OK Google parancsra reagálnia kell. Működik hibátlanul de sajnos csak onscreen tehát ha be van kapcsolva a kijelző. Google assistant legyen feltelepítve.