Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Android 11

(Témakör létrehozásának dátuma: 19-02-2021 01:25 PM)
767 Megtekintések
Pria
Pathfinder
Beállítások
A Galaxy A51-re a mai napon megérkerkezett a legújabb android. 
Őszintén szólva eddig nem igazán látszik változás,de kezdőképernyőn kìvűl. De majd kiderül...

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Az újdonságok sokszor a motorháztető alatt vannak. 😉

A különbségek listáját egyébként itt megtalálod: https://www.sammobile.com/news/one-ui-2-x-vs-one-ui-3-0-all-user-interface-changes-improvements/

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

16 Válaszok
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Az újdonságok sokszor a motorháztető alatt vannak. 😉

A különbségek listáját egyébként itt megtalálod: https://www.sammobile.com/news/one-ui-2-x-vs-one-ui-3-0-all-user-interface-changes-improvements/

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Pria
Pathfinder
Beállítások
Köszi🙂 Akkor keresgélek.
Lac
Explorer
Beállítások
Köszi, hogy szóltál, nekem nem dobta fel automatikusan, pedig be volt állítva. Amit eddig tapasztaltam, az tök jó. Illetve, egy fényképező bugot végre javítottak.
Pria
Pathfinder
Beállítások
Igazán nincs mit 🙂
Nekem is automatikusra vsn beállítva,de nem jelzett nálam se.
KhrTitán0627
Apprentice
Beállítások
Nekem meg a mai napig nem jött meg! 1 hónapos a telefon! Telekomtól vásárolt gyári független! Mi lehet a gond? Automatikusra van rakva de, ha keresem sem jelenik meg! 😞
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Manuálisan kerestél frissítést a készüléken, illetve gyári visszaállítás és Smart Switch PC-n való használatakor is ugyanez a helyzet?

KhrTitán0627
Apprentice
Beállítások
Manuálisan kerestem rá, kb ilyen 2-3 óránként megnézem de, semmi! illetve a SS Pc-t nem használom!
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

@KhrTitán0627  írta:
a SS Pc-t nem használom!

Akkor itt az ideje. 😉

Ha frissítést próbálsz keresni, milyen üzenetet kapsz vissza pontosan?
Illetve kérlek küldj egy teljes képernyőképet a Beállítások➡A telefon névjegye➡Szoftver adatai oldalról is.

0 tetszik
KhrTitán0627
Apprentice
Beállítások
Tessék!

Screenshot_20210223-224030_Software update.jpg

Screenshot_20210223-223955_Settings.jpg

0 tetszik