Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 
Αναπήδηση σε λύση ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ

Αρχικό θέμα:

Learning usage patterns-Samsung

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 09-03-2023 12:47 PM)
248 Προβολές σελίδας
Stelios15
Apprentice
Επιλογές
Μόλις αγόρασα το Α33 και η μπαταρία καταναλώνεται πολύ γρήγορα και στην μπαταρία γράφει:<<Learning usage patterns>>
Διάβασα από άλλους ότι είναι λόγω μίας καινούργιας ενημέρωσης και ότι σε 4-5-6-7 μέρες θα είναι μια χαρά αλλά δεν ξέρω άμα ισχύει.Σας παραθέτω και ένα screnshot παρακάτω:

image

14 Απαντήσεις
Λύση
NasosMitro
Hotshot
Επιλογές
Το κινητο σου "μαθαινει" τον τροπο που το χρησιμοποιεις μεχρι να σου βγαλει τα "σωστα" αποτελεσματα της μπαταριας σου.
Εαν θα πατησεις επανω στο γράφημα που έστειλες θα δεις κ ποσο χρονο εχεις με ανοιχτη οθονη .
Τωρα, αυτη η καμπυλη προς τα κατω, καλα δειχνει. Ετσι γίνεται συνηθως οταν παίρνουμε ενα καινουριο κινητο. Μεχρι να περασουμε ολα οσα θελουμε, εφαρμογές, κωδικούς κτλ εχουμε λιγο περισσότερη κατανάλωση..
Stelios15
Apprentice
Επιλογές
Άρα όταν τελειώσει όλο αυτό και εμφανίσει τα αποτελέσματα η μπαταρία θα διαρκεί όσο διαρκεί μια κανονική μπαταρία 5000mh??
NasosMitro
Hotshot
Επιλογές
Δεν ξερω ποσο εχεις στο μυαλο σου πως διαρκει μια μπαταρία 5000 mAh αλλα ναι, θα ειναι οκ.
Τα παντα εξαρτώνται απο την χρήση που κανεις κ ειναι ανάλογα του κινητου που εχει τη μπαταρια αυτη.
Αλλους χρονους θα εχει ενα πχ S23 που χει πιο γρηγορο επεξεργαστη κ εχει αλλες απαιτησεις σε μπαταρια, αλλο το A33...
Στο A33 ισως να κραταει περισσοτερο.
Stelios15
Apprentice
Επιλογές
Ωραίααα.Ευχαριστώ πολύ και επίσης σε πόσες μέρες θα τελειώσει περίπου??
Άρχισε από 7/03
NasosMitro
Hotshot
Επιλογές
Δεν νομιζω πάνω απο 3-4 μερες.
maraki123
Pioneer
Επιλογές
Παντως εγω που εχω το α53 και μενα μου καταιβενει γρηγορα η μπαταρια και το εχω μια βδομαδα καθε ενα με δυο λεπτα μου καταιβενει 1%
NasosMitro
Hotshot
Επιλογές
Κοιτα μηπως υπάρχουν πολλες εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκήνιο κ βαλτες σε deep sleep.
maraki123
Pioneer
Επιλογές
Ξαναειχα κινητο και κινητα samsung α9 και α12 και παρολο που ειχα στο παρασκηνιο δεν μου καταιβαζε τοσο γρηγορς
NasosMitro
Hotshot
Επιλογές
Καμια σχεση τα A9-A12 με το A53..
Αυτα ελεγα παραπάνω. Αλλες οι απαιτήσεις του A53.. Κι επίσης αν χρησιμοποιείς κ 5g καταναλωνει ακομα πιο πολυ μπαταρία.