Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Learning usage patterns-Samsung

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 08-03-2023 11:07 PM)
475 Προβολές σελίδας
Stelios15
Apprentice
Επιλογές
Μόλις αγόρασα το Α33 και η μπαταρία καταναλώνεται πολύ γρήγορα και στην μπαταρία γράφει:<<Learning usage patterns>>
Διάβασα από άλλους ότι είναι λόγω μίας καινούργιας ενημέρωσης και ότι σε 4-5-6-7 μέρες θα είναι μια χαρά αλλά δεν ξέρω άμα ισχύει.Σας παραθέτω και ένα screnshot παρακάτω:

image

Αναπήδηση σε λύση
14 Απαντήσεις
maraki123
Pioneer
Επιλογές
Το εχω καταιβασει στο 4g...υποτιθεται οτι θα επρεπε να φτιαχνουνε την μπαταρια αναλογα με τις απαιτησεις...
maraki123
Pioneer
Επιλογές
Παρολο ομως που το εχω καταιβασει και 4g δεν βκεπω καμια διαφορα στην μπαταρια παλι πεφτει γρηγορα
NasosMitro
Hotshot
Επιλογές
Δεν το ειπα για να το πας 4g, ηθελα να πω πως χρησιμοποιώντας τα δεδομένα αντι του wifi η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα..
Επισης το A53 ειναι ενα καλο κινητο. Τα αλλα δυο που προανέφερες εντελως basic.
maraki123
Pioneer
Επιλογές
Βασικα ξεβασικα εγω εκανα πολυ καλητερα την δουλεια μου κραταγε και κρατανε ακομα πολυ περισσοτερο η μπαταρια απ'οτι στο α53....δεν ειπα οτι μου το ειπες να το καταιβασω γιατι το εκανα μερες πριν να το καταιβασω 4g υποτιθεται για να μου κραταει λιγο παραπανω αλλα τιποτα...στο α53 δεν κανω ουτε την μιση χρηση και στην μιση μερα δεν εχω μπαταρια αναγκαζομαι και δεν το λειτουργω πολυ για να μην το φορτιζω 2 φορες την μερα
maraki123
Pioneer
Επιλογές
Ενα καλο κινητο μπορει να ειναι αποψη φωτογραφιας και σε αλλα θεματα αλλα απο αποψη αντοχης μουφα...κανονικα για να μπορω να ευχαριστηθω τα καλα που εχει θα πρεπει να εχει και αντοχη μπαταριας αλλιως δεν εχει νοημα