Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Go to solution Solved

Galaxy A52s 5g Update Android 12 - One Ui 4

(Topic created on: 21-01-2022 05:12 PM)
1140 Views

I have this problem too

YourMindIsThePower
Pathfinder
Options
Καλησπέρα σε όλους , μόλις πραγματοποίησα επιτυχώς την πολύ αναμενόμενη ενημέρωση και μπορώ να πω πως βλέπω αισθητές ωραίες αλλαγές!!!Αλλά έχω ενα θέμα.Για κάποιο λόγο εξαφανίστηκε η ρύθμιση για την επιλογη της ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της λειτουργίας Volte . Έψαξα στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αλλά δεν υπάρχει η ρύθμιση πουθενά...Αν κάποιος ξέρει πως μπορεί να εξαφανίστηκε η επιλογή και πως μπορώ να το απενεργοποιήσω...

Ευχαριστώ πολύ!

image

Go to solution
24 REPLIES 24
YourMindIsThePower
Pathfinder
Options
Αναμένουμε μήπως το φτιάξει η Samsung με κάποια ενημέρωση. Η άλλη λύση αν δεν επιθυμείς την λειτουργία volte είναι να κάνεις εναλλαγή δικτύων σε 3g/2g . Έτσι όμως ίσως να χάσεις λίγο σε ποιότητα ήχου κλήσεων .
0 Likes
leonidas300spartans
Journeyman
Options
Πιθανόν να το φτιάξει αλλά μου φαίνεται ότι είναι χρήσιμο σε κάθε περίπτωση
0 Likes
Solution
toumpio
First Poster
Options

Κατεβασε απο το playstore το samsung band selection  και πηγαινε more network settings. Αφου η samsung μας το εκρυψε

YourMindIsThePower
Pathfinder
Options
Το δοκίμασα και δούλεψε.Δεν το περίμενα πως θα βρισκόταν η λύση μετα από τόσο καιρό..Ευχαριστώ!!! 🙏🙌
0 Likes
Members_XUz0BdC
First Poster
Options

σε ευχαριστω πολυ 

μου ελυσες το προβλημα με το app αυτο που η ιδια η samsung με  απομακρυσμενη τεχνικη υποστηριξη δεν μπορεσαν να βγαλουν ακρη πως να το απενεεγοποιησουν  και μου παν να παρω τηλεφωνο την εταιρεια κινητης μου 

0 Likes