Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 
Αναπήδηση σε λύση ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ

Αρχικό θέμα:

Galaxy A52s 5g Update Android 12 - One Ui 4

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 21-01-2022 05:12 PM)
1079 Προβολές σελίδας

Έχω το ίδιο πρόβλημα

YourMindIsThePower
Pathfinder
Επιλογές
Καλησπέρα σε όλους , μόλις πραγματοποίησα επιτυχώς την πολύ αναμενόμενη ενημέρωση και μπορώ να πω πως βλέπω αισθητές ωραίες αλλαγές!!!Αλλά έχω ενα θέμα.Για κάποιο λόγο εξαφανίστηκε η ρύθμιση για την επιλογη της ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της λειτουργίας Volte . Έψαξα στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αλλά δεν υπάρχει η ρύθμιση πουθενά...Αν κάποιος ξέρει πως μπορεί να εξαφανίστηκε η επιλογή και πως μπορώ να το απενεργοποιήσω...

Ευχαριστώ πολύ!

image

Αναπήδηση σε λύση
YourMindIsThePower
Pathfinder
Επιλογές
Επίσης , μέχρι να ολοκληρωθεί η λήψη και η εγκατάσταση το ποσοστό μπαταρίας που πέφτει ειναι γύρω στο 20-30% .Δεν θεωρώ πολύ μεγάλο το ποσοστό αλλά καλό θα ήταν να ειναι φορτισμένη η μπαταρία πριν γίνει η αναβάθμιση! 1642787305959.gif
leonidas300spartans
Journeyman
Επιλογές
Καλημέρα, έχω την εντύπωση οτι το volte1 δεν μπορείς να το απενεργοποιησεις !!
leonidas300spartans
Journeyman
Επιλογές
Τουλάχιστον όχι πια!
YourMindIsThePower
Pathfinder
Επιλογές
Μπορεί να είναι και έτσι.Εγώ δεν έχω βρει πουθενά την ρύθμιση...Παρολαυτά σε άλλα άτομα η ρύθμιση βρίσκεται κανονικά στη θέση της...Πιθανώς να είναι κάποιο bug..
leonidas300spartans
Journeyman
Επιλογές
Έχω σπάσει το κεφάλι μου να το λύσω! Κάποια ρύθμιση είναι!!!
Έχω το Α52 5G και είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε την λύση
YourMindIsThePower
Pathfinder
Επιλογές
Και μένα μου έχει κάνει εντύπωση και γιαυτό έκανα μια μικρή έρευνα στα forum της Samsung του εξωτερικού και είδα πως έχει συμβεί και παλαιότερα ξανά και σε άλλα μοντέλα...Λογικά ισως με κάποια επόμενη ενημέρωση να φτιαχτεί...
YourMindIsThePower
Pathfinder
Επιλογές
Επίσης ίσως να μπορούσαμε να στείλουμε για το συγκεκριμένο bug μια αναφορά στην Samsung .
NataLucky
Explorer
Επιλογές
Εγώ ακριβώς το ίδιο θέμα... είμαι κάτοχος Α52s 5g και δεν μπορώ να απενεργοποιησω το VoLTE2 ...δεν υπάρχει η επιλογή στην ενότητα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας... δεν ξέρω τι φάση η SAMSUNG. Σαν να προσπαθεί να γίνουμε όλοι χρήστες iOS 😂
NataLucky
Explorer
Επιλογές
Kι εγώ το έψαξα χωρίς αποτέλεσμα...ειναι κάποιο ελλατωμα της ενημέρωσης μάλλον 🤷‍♀️
leonidas300spartans
Journeyman
Επιλογές
Καλημέρα σε όλους τους fun της Samsung, και δεν το λέω κοροιδευτικα! Μετά από πολλές μέρες αναζήτησης απαντήσεων (επικοινωνία με αντιπροσωπεία κλπ), το updated σε one ui έχει καταργήσει το on/off του volte! Ίσως να υπάρξει patch τον επόμενο μήνα! Όμως, να τα πάρουμε από την αρχή! Το volte είναι τελικά πολύ χρήσιμο και απαραίτητο! Δεν τρώει data, δεν καταναλώνει μπαταρία και σου προσφέρει πεντακάθαρες κλήσεις!!!