Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 
Αναπήδηση σε λύση ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ

Αρχικό θέμα:

Galaxy A52s 5g Update Android 12 - One Ui 4

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 21-01-2022 05:12 PM)
1060 Προβολές σελίδας
YourMindIsThePower
Pathfinder
Επιλογές
Καλησπέρα σε όλους , μόλις πραγματοποίησα επιτυχώς την πολύ αναμενόμενη ενημέρωση και μπορώ να πω πως βλέπω αισθητές ωραίες αλλαγές!!!Αλλά έχω ενα θέμα.Για κάποιο λόγο εξαφανίστηκε η ρύθμιση για την επιλογη της ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της λειτουργίας Volte . Έψαξα στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αλλά δεν υπάρχει η ρύθμιση πουθενά...Αν κάποιος ξέρει πως μπορεί να εξαφανίστηκε η επιλογή και πως μπορώ να το απενεργοποιήσω...

Ευχαριστώ πολύ!

image

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
toumpio
First Poster
Επιλογές

Κατεβασε απο το playstore το samsung band selection  και πηγαινε more network settings. Αφου η samsung μας το εκρυψε

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

24 Απαντήσεις
Tzimbo
Explorer
Επιλογές
Εύχομαι να μην βγει γεμάτο με bugs
Λουιζα
Navigator
Επιλογές
Συγνώμη να κάνω μια ερωτηση; έχω και εγώ το ίδιο κινητό και ακόμα δεν έχω λάβει την ενημέρωση είσαι ο δεύτερος που διαβάζω ότι το έλαβε... Τι γίνεται;
YourMindIsThePower
Pathfinder
Επιλογές
Καλησπέρα.Για Ξανατσεκαρε αν υπάρχει ενημέρωση αλλιώς μπορεί ενδεχομένως να μην έχεις την ελληνική έκδοση.Όπως και να έχει θα την λάβεις και συ είναι θέμα χρόνου!!!
YourMindIsThePower
Pathfinder
Επιλογές
Σε γενικές γραμμές φαίνεται πολυ ωραία η εμφάνιση.Μετα την εγκατάσταση παρατήρησα βέβαια μερικά στιγμιαια freeze τυπου μικρού lag αλλά έκανα μια επανεκκίνηση και μαζί με το App Booster απο Guardians φαίνεται τώρα να τρέχει πιο ομαλά.Ελπίζω να μην υπάρξει κάποιο θεμα σοβαρό....Με τη χρήση κιόλας θα βγουν στην επιφάνεια τυχόν ζητήματα...
Λουιζα
Navigator
Επιλογές
Την ελληνική έκδοση έχω αποτι μου έχουν πει είναι αγορασμένο από cosmote. Θα το ξανακοιτάξω
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μπορεί να ξεκίνησε η διανομή του ελεύθερου ελληνικού λογισμικού, ή της vodafone κ όχι της cosmote ακόμη, αλλά πολύ σύντομα θα έρθει κ σε εσένα.
Tzimbo
Explorer
Επιλογές
Κοιτα γενικα πάντα μετά από τόσο μεγάλα update καλό είναι να περιμένεις μια μερα μέχρι σιγα σιγα όλες η εφαρμογές να λειτουργήσουν πάνω στο λογισμικό το καινούργιο, αλλά γενικά έχω διαβάσει ότι εμφανίζει θέματα, αρα καλου κακου έχε και κανα back up τα δεδομένα σου
YourMindIsThePower
Pathfinder
Επιλογές
Για να δούμε..προς το παρών μόνο την λειτουργία volte έχω χάσει και δεν ξέρω πως να την απενεργοποιήσω!!!
Λουιζα
Navigator
Επιλογές
Μακάρι..