Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 
Αναπήδηση σε λύση ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ

Αρχικό θέμα:

Galaxy A52s 5g Update Android 12 - One Ui 4

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 21-01-2022 05:12 PM)
1059 Προβολές σελίδας
YourMindIsThePower
Pathfinder
Επιλογές
Καλησπέρα σε όλους , μόλις πραγματοποίησα επιτυχώς την πολύ αναμενόμενη ενημέρωση και μπορώ να πω πως βλέπω αισθητές ωραίες αλλαγές!!!Αλλά έχω ενα θέμα.Για κάποιο λόγο εξαφανίστηκε η ρύθμιση για την επιλογη της ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της λειτουργίας Volte . Έψαξα στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αλλά δεν υπάρχει η ρύθμιση πουθενά...Αν κάποιος ξέρει πως μπορεί να εξαφανίστηκε η επιλογή και πως μπορώ να το απενεργοποιήσω...

Ευχαριστώ πολύ!

image

Αναπήδηση σε λύση
24 Απαντήσεις
YourMindIsThePower
Pathfinder
Επιλογές
Αναμένουμε μήπως το φτιάξει η Samsung με κάποια ενημέρωση. Η άλλη λύση αν δεν επιθυμείς την λειτουργία volte είναι να κάνεις εναλλαγή δικτύων σε 3g/2g . Έτσι όμως ίσως να χάσεις λίγο σε ποιότητα ήχου κλήσεων .
leonidas300spartans
Journeyman
Επιλογές
Πιθανόν να το φτιάξει αλλά μου φαίνεται ότι είναι χρήσιμο σε κάθε περίπτωση
Λύση
toumpio
First Poster
Επιλογές

Κατεβασε απο το playstore το samsung band selection  και πηγαινε more network settings. Αφου η samsung μας το εκρυψε

YourMindIsThePower
Pathfinder
Επιλογές
Το δοκίμασα και δούλεψε.Δεν το περίμενα πως θα βρισκόταν η λύση μετα από τόσο καιρό..Ευχαριστώ!!! 🙏🙌
Members_XUz0BdC
First Poster
Επιλογές

σε ευχαριστω πολυ 

μου ελυσες το προβλημα με το app αυτο που η ιδια η samsung με  απομακρυσμενη τεχνικη υποστηριξη δεν μπορεσαν να βγαλουν ακρη πως να το απενεεγοποιησουν  και μου παν να παρω τηλεφωνο την εταιρεια κινητης μου