Καλησπερα σας. 26 μαρτιου πηρα την ενημερωση one ui 3.1. Μεχρι στιγμης ολα καλα. Και η μπαταρια οπως και πριν. Προβολή δημοσίευσης
Custom List Message Item |
---|
Καλησπερα σας. 26 μαρτιου πηρα την ενημερωση one ui 3.1. Μεχρι στιγμης ολα καλα. Και η μπαταρια οπως και πριν. Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπεραα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει πάρει τα ακουστικά από την προσφορά με κάποιο από τα κινητά α52 5g , a52 η α72. Εγώ πήρα α52 κ έχω... Προβολή δημοσίευσης Εγω εκανα την αιτηση και 2 μερες μετα ηρθε μειλ οτι θα ερθουν εντος 20ημερου. 2 μερες μετα τα ειχα σ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σε όλους!! Ξέρει κανείς πότε το Α51 θα πάρει το OneUi 3.1???? Προβολή δημοσίευσης Σε παρακαλώ πάτα τις τρεις τελίτσες στην απάντηση του χρήστη AragornEradan4 και πάτα ότι δέχεσαι την... Προβολή δημοσίευσης |
Προσπαθώ να ανοίξω το ινσταγκραμ και δεν ανοίγει. Τσέκαρα για το Android web view και είναι ενημερωμένο, από τι άκουσα έχει το πρόβλημα και αλλος... Προβολή δημοσίευσης Με Α50 μόλις έβαλα το 11 ui 3.1 και μια χαρά δουλεύει το instagram όπως και πριν δηλαδή με το ui 2.5... Προβολή δημοσίευσης |
Παρότι μόλις προχθές βγήκε ανακοίνωση, που έφερνε την αναβάθμιση σε ui 3 για το Α50 ένα μήνα νωρίτερα, δηλαδή από Μάιο τον Απρίλιο, μόλις λίγο πριν... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα δεν ξέρω αν είναι μόνο με το δικό μου κινητό αλλά η κάμερα νυχτός είναι απαράδεκτη σε αντίθεση με την μέρα που είναι εξαιρετική. Αν... Προβολή δημοσίευσης Ευχαριστώ, η πίσω κάμερα είναι σχετικά καλά το βράδυ, η μπροστά έχει πρόβλημα και φαίνεται χάλια ανά... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα έχει κάποιος πρόβλημα με το ηχείο του α52; το πήρα εχθές ακούγετε πολύ σιγά στις συνομιλίες στο fb . Εννοείτε είναι στο μαξ Προβολή δημοσίευσης Υπάρχουν και οι ήχοι συστήματος, βάση τους οποίους μερικές εφαρμογές social media καθορίζουν την έντ... Προβολή δημοσίευσης |
Μόλις διάβασα πως το δίκαρτο Α52 έχει υβριδική υποδοχή κάρτας μνήμης, κάτι στο οποίο υπερείχε μέχρι τώρα η εταιρία έναντι του ανταγωνισμού.... Προβολή δημοσίευσης |
Πως μπορω να κανω επαναφορα κωδικου Προσβασης Προβολή δημοσίευσης Δυστυχώς θεωρώ πως δεν μπορείς να τον αλλάξεις στην οθόνη κλειδώματος... Δηλαδή τώρα χρησιμοποιείς τ... Προβολή δημοσίευσης |
Γίνεται να απενεργοποιησω κάπως τον ήχο που κάνει όταν βγάζει φωτογραφίες;; Προβολή δημοσίευσης |
Ξέρουμε μήπως πότε παίρνει την ενημέρωση; Προβολή δημοσίευσης |
Πως μπορω να καταργησω τον λογαριασμο απο το Samsung Menbers Προβολή δημοσίευσης Δυστυχώς έτσι δεν διαγράφεται πλήρως ο λογαριασμός. Μόνο ο χρήστης κάνει έξοδο από αυτόν στη συσκευή... Προβολή δημοσίευσης |
Καλημερα σε ολους 🤗 θα ηθελα να ρωτησω για το galaxy store που εχει το samsung πως κανει ολικη ενημερωση 🤔 🤔 Προβολή δημοσίευσης |
Αν μεταφέρω τα αρχεία μου θα εξακολουθούν να υπάρχουν στη κάρτα μνήμης μου ? Προβολή δημοσίευσης Τίποτα, απλά σκέψου και με το onedrive, πόσο συχνά μπαίνεις στην συλλογή σου να δεις παλιές (δηλαδή ... Προβολή δημοσίευσης |
Διαθέτω το Α20e. Βλέπω ότι έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή Bixby, αλλά δεν μπορώ να την βρω και να την χρησιμοποιήσω. Επίσης δεν υπάρχει στην αρχική... Προβολή δημοσίευσης |
Έλαβα τη νέα αναβάθμιση androit 11. Στις επαφές μου έχω φωτογραφίες προκειμένου να βλέπω ποιο σύντομα την επαφή που θέλω να καλέσω. Στην νέα... Προβολή δημοσίευσης |
Καλημέρα στην ομάδα! θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, και αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να αλλάξω την τοποθεσία του κινητού... Προβολή δημοσίευσης |
Γιατι σε αλλες συσκευες samsung το facebook εχει μαυρο θεμα και το A80 που εχω δεν εχει? Σε πολλες συσκευες εχει αλλαξει. Προβολή δημοσίευσης Ισως, γιατι ολες οι αλλες εφαρμογες που εχω εχουν το σκουρο θεμα. Θα περιμενω ν εγκασταθαθει κ στο δ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν δουλεύει η κάμερα του κινητού μου... δεν εχει πέσει κάτω ούτε έχει σπάσει η κάμερα.. ξαφνικά σήμερα... Προβολή δημοσίευσης |
Geia sas exw to a21s kai dn me afhnwi na mpw sto play store mpainw kai me petaei kseretai giati? Προβολή δημοσίευσης akous ekana auto pou m eipes prin me ta duo koumpia kai ekana wipe partition kai repair apps kai dn ... Προβολή δημοσίευσης |
Χρήστης | Καταμέτρηση |
---|---|
116 | |
64 | |
44 |
Θέμα | Kudos |
---|---|
41 | |
23 | |
22 |