Μετα την τελευταια ενημερωση και την απενεργοποιηση των ενημερωσεων του chrome δεν μπορω να κανω τις ενεργοποιησεις παλι απο το play store. Το... Προβολή δημοσίευσης
Custom List Message Item |
---|
Μετα την τελευταια ενημερωση και την απενεργοποιηση των ενημερωσεων του chrome δεν μπορω να κανω τις ενεργοποιησεις παλι απο το play store. Το... Προβολή δημοσίευσης |
|
Καλημέρα στην ομάδα!Πριν κάτι μέρες μου έκανα την παραπάνω αναβάθμιση και εντόπισα 2 αλλαγές στην χρήση 2 εφαρμογών που δεν μαρεσει.Πρωτον,όταν μου... Προβολή δημοσίευσης Χριστός Ανέστη. Μετά την αναβάθμιση του Α71 εντόπισα ενα τραγικό λάθος. Ενω μπορουσε καποιος να κανε... Προβολή δημοσίευσης |
Λίγο νωρίς θεωρώ είναι ακόμα, μόλις προχθές ανακοινώθηκε και κυκλοφόρησε επίσημα. Πάντως η ερώτησή σ... Προβολή δημοσίευσης |
Εδώ και ένα μήνα έχω αγοράσει το samsung galaxy a51 και είμαι πάρα πολύ απογοητευμενη . Ανα διαστήματα παρουσιάζει προβλήματα με τον ήχο. Αν... Προβολή δημοσίευσης Καλό είναι να το κάνεις! Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων! Ελπίζω... Προβολή δημοσίευσης |
Έχετε πρόβλημα με την αναγνωριση προσωπου σε Α71 μετα την αναβαθμιση? Ξέρετε πως λύνεται? Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπερα σας μετά την ενημέρωση λογισμικού στη συσκευή μου Samsung A71 έχω πρόβλημα με το άνοιγμα των εφαρμογών μου .πχ στο viber πατάω να ανοίξει... Προβολή δημοσίευσης Αγαπητά Νέα Μέλη καλός ήρθατε στην κοινότητα 👋 Μην πανικοβαλεστε & να διαβάζετε τα άρθρα που γράφου... Προβολή δημοσίευσης |
ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ επικοινωνία με την samsung τα βήματα για ληθει το πρόβλημα με τις εφαρμογές που δεν ανοίγουν είναι: 1) πας στο play stores ... Προβολή δημοσίευσης Ευχαριστω πολύ. Μπήκα για να αναφέρω το πρόβλημα και βρήκα την λύση χάρη στην ανάρτησή σας. Καλή συν... Προβολή δημοσίευσης |
Προχθές έβαλα το android 11, από χθες το βράδυ όλες οι εφαρμογές άρχισαν να κρασαρουν Προβολή δημοσίευσης το έχει ανακοινώσει η Samsung, φταίει το web view της Google, ακολουθήστε τις οδηγίες της Sammy για ... Προβολή δημοσίευσης |
ΠΑΙΔΙΑ help ΔΝ Μ ΕΜΦΑΝΊΖΕΙ ΤΑ ΕΙΚΟΝΊΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΕΝΤΖΕΡ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΝ ΕΦΑΜΟΡΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.. ΚΑΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ... Προβολή δημοσίευσης δεν είναι το bubble της Samsung, έτσι είναι πλέον τα bubbles, μετά το android 11, και ναι, δεν αρέσε... Προβολή δημοσίευσης |
Παιδιά μετά το τελευταίο update το κινητό κρασαρι, μερικές εφαρμογές δεν ανοίγουν. ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σε όλους , τις τελευταιες ημερες ανα τακτα διαστηματα η συσκευη μου δημιουργει το εξης προβλημα : ενω εχω τη sim τοποθετημενη κανονικα... Προβολή δημοσίευσης Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα σε καινούρια συσκευή s24 ultra. Από τότε πού έβαλα e sim μ βγάζει ανά τα... Προβολή δημοσίευσης |
Όταν θέλω να κάνω ένα edit σε μια photo μ λέει πως θα σβηστεί η αρχική φωτο κ για να το φτιάξω αυτό πρέπει να πάω στο menu περισσότερες επιλογές,... Προβολή δημοσίευσης |
Στο Samsung Email app, δε μπορώ να ανοίξω zip/rar συνημμένα, με εφαρμογές όπως winzip, rar, Κλο. Ανοίγουν μόνο αν πρώτα τα σώσω. Υπάρχει λύση? Προβολή δημοσίευσης Απίστευτο timing. Στο σημερινο update της εφαρμογής, αναφέρεται το πρόβλημα, το οποίο λύθηκε! Προβολή δημοσίευσης |
Hello after updating ny phone yesterday i can see that ,on the lock screen the hour moved into one hour earlier,but when I unlock my drvice it... Προβολή δημοσίευσης |
Κάτοχος A71. Το κινητό το χω σχεδόν 2 μήνες μετά την χθεσινή ενημέρωση ή μπαταρία έπεσε στις 6 ώρες. Με απλή χρήση YOUTUBE κ INSTAGRAM. Παρατήρησα... Προβολή δημοσίευσης Κατοχος A40, η μπαταρία μου πεφτει 10-11% κατα τη διάρκεια της νυχτας σε κατάσταση αναμονής μετά το ... Προβολή δημοσίευσης |
How can I print a sms? Προβολή δημοσίευσης I took a screenshot, sent it to my e-mail from gallery, opened my e-mail on my pc, selected the scre... Προβολή δημοσίευσης |
Μετά την τελευταία ενημέρωση λογισμικού δεν μου εμφανίζει την κάρτα μνήμης, γραφει ότι δεν έχετε εισάγει κάρτα μνήμης..ενώ την έχω τοποθετήσει.... Προβολή δημοσίευσης Έχεις λαπτοπ ή σταθερό υπολογιστή; Δοκίμασε σε διαφορετικές θύρες usb με κάποιο στικακι που παίρνει ... Προβολή δημοσίευσης |
Έχω το galaxy a51 και πριν κάτι μέρες το έκανα update σε android 11 ui 3.0 . Από τότε όταν το φορτίζω στην γρήγορη φόρτιση, φορτίζει σαν να είναι... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα στην ομάδα, Αγόρασα πέρσι το Samsung A71, από skroutz και εδώ και ένα χρόνο δεν έχει δεχτεί καμία αναβάθμιση. Έχει... Προβολή δημοσίευσης [UPDATE] Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ για την βοήθεια σας! Ευτυχώς πλέον έχω την καινούργια έκδο... Προβολή δημοσίευσης |
Χρήστης | Καταμέτρηση |
---|---|
120 | |
61 | |
44 |
Θέμα | Kudos |
---|---|
41 | |
22 | |
21 |