Επιτέλους ενημέρωση για τα Α50! Έχουμε κολλήσει στον Απρίλιο... ... Προβολή δημοσίευσης
Εμένα ακόμη τίποτα! Μας έκανε να χαρούμε όταν πήραμε του Απριλίου από τον Μάρτιο, του Μαΐου ήρθε στα... Προβολή δημοσίευσης
Custom List Message Item |
---|
Επιτέλους ενημέρωση για τα Α50! Έχουμε κολλήσει στον Απρίλιο... ... Προβολή δημοσίευσης Εμένα ακόμη τίποτα! Μας έκανε να χαρούμε όταν πήραμε του Απριλίου από τον Μάρτιο, του Μαΐου ήρθε στα... Προβολή δημοσίευσης |
Τι γνώμη έχετε για το A 21s; Προβολή δημοσίευσης Ένα καλό entry level κινητό. Όπως ρωτάει και ο JMP1 τι χρήση θα κάνεις? Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σας, έχω κάνει αγορά το Α72 πρόσφατα και στο πεδίο (πλεονεκτήματα) δεν εμφανίζεται η επιλογή ώστε να συμπληρώσω τα στοιχεία μου και να... Προβολή δημοσίευσης https://my-samsung.com/gr/mysamsung/offers/#/LRKGLY2WXU2YV~ca66871c-ddff-4484-931b-4ff91cee82bf/step... Προβολή δημοσίευσης |
Καλημέρα και καλό μας καλοκαίρι. Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα... ξαφνικά το Galaxy A71 που έχω δεν φορτίζει αλλά και φορτίζει! Αρχικά βάζω τον... Προβολή δημοσίευσης Οχι είναι εντός εγγύησης και δεν έχει πέσει σε νερό. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Προβολή δημοσίευσης |
Καλημέρα, αποφάσισα να αλλάξω την εμφάνιση του ρολογιού στo lock screen, όμως, αφού επιλέγω αυτό που θέλω, (screenshot 1) μου εμφανίζεται... Προβολή δημοσίευσης ναι το ξέρω πως είναι λειτουργία του κινητού, αλλά και αυτές έχουν εφαρμογές, μικρά προγράμματα που ... Προβολή δημοσίευσης |
Έβαλα το κινητό μου στην πρίζα για να φορτίσει εδώ και 1 ώρα και τώρα στο 90% που το έβγαλα για λίγο και το ξανά έβαλα επειδή ένιωθα πως το καλώδιο... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα, επειδή η samsung κάνει δώρο τα ακουστικά για κάποιες συσκευές αλλά δεν μπορείς να.διαλεξεις το χρώμα, αν κάποιος παραλάβει άσπρα και... Προβολή δημοσίευσης |
Μετά την τελευταία ενημέρωση λογισμικού την οποία εγκατέστησα σήμερα δεν μπορώ να βρω πουθενά το wifi-calling. Ξέρει κανείς τι γίνεται; Ευχαριστώ ... Προβολή δημοσίευσης |
Υπάρχει κανείς που έχει θέμα με το Μεσεντζερ; Δεν μ βγάζει τα αναδυόμενα μηνύματα με φώτο. Μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται ότι κάποιος μ έχει... Προβολή δημοσίευσης για να ενεργοποιήσεις τα bubbles (επειδή το έπαθα και εγω) πρέπει να πας ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις, σ5... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα!Μέτα τις ενημερώσεις πέφτει η μπαταρία στα κινητά? Προβολή δημοσίευσης Σε εμένα όχι. Μάλιστα με το android 11 one ui 3.1 αυξήθηκε λίγο περισσότερο η διάρκεια Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα, πήρα σήμερα το Α52 και κάνοντας κάποια meeting στο zoom διαπίστωσα πως δεν λειτουργεί η κάμερα! Σε όλες τις άλλες εφαρμογές λειτουργεί... Προβολή δημοσίευσης Καλησπέρα @PakoR , Αν το πρόβλημα σου δεν επιλυθεί θα χρειαστεί να απευθυνθείς σε ένα από τα κέντρα ... Προβολή δημοσίευσης |
|
Καλησπέρα στο Community! Μόλις σήμερα αγόρασα την συσκευή Α52 5G και είδα στα benefits τα samsung galaxy buds + δωρεάν με την αγορά του... Προβολή δημοσίευσης |
I have a galaxy a50 and the always on display is too dark how do i increase the brightness Προβολή δημοσίευσης Don't bother, A50 doesn't have such an ability. You cannot adjust manually AOD's brightness, it's on... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα ξέρετε πότε θα γίνει αναβάθμιση Android 11 για το Galaxy A20s ? Προβολή δημοσίευσης Βάση της επίσημης λίστας της Samsung τον Αύγουστο, αλλά μπορεί και νωρίτερα μιας και τα ως τώρα τα έ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα. Έχω το Samsung galaxy A70. Σήμερα πήρε ενημερώσεις λογισμικού και προστέθηκε η λειτουργία ήχος 360 .Πως Λειτουργεί και τι κάνει? ... Προβολή δημοσίευσης Με την μόνη διαφορά ότι το Dolby atmos σε συσκευές όπως το s21 ultra υποστηρίζεται και στην ίδια συσ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα, σήμερα έκανα μια αλλαγή καρτών κινητής τηλεφωνίας, και από το συγκεκριμένο κατάστημα μου είπαν πως η νεα κάρτα θα ενεργοποιηθεί σε 3... Προβολή δημοσίευσης Εκτός και αν τος έχεις και σε κάποιο λογαριασμό π.χ. Google, Samsung κλπ. Οπότε μπορείς να τις κατεβ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλημέρα. Η αναγνώριση προσώπου σταμάτησε να λειτουργεί σε A52. Έσβησα την παλιά καταχώρηση προσωπου και προσπάθησα να δημιουργήσω νέα αλλά δεν... Προβολή δημοσίευσης Οι ρουτίνες δεν νομίζω, η Bixby αν την έχεις σε always listening μπορεί. Προβολή δημοσίευσης |
Είχαν την προσφορά δωρεάν τα buds τις ημέρες του Πάσχα, την ξανά έβγαλαν τώρα... αγοράζοντας τα Α52 ή Α72. Μεγάλη αδικία για όλους τους... Προβολή δημοσίευσης |
Ερώτηση : μπορώ να ελέγχω την μουσική από το Samsung music χωρίς να χρειάζεται να μπω στην εφαρμογή;; πχ, όταν είμαι Instagram και από πίσω παίζει... Προβολή δημοσίευσης |
Χρήστης | Καταμέτρηση |
---|---|
129 | |
64 | |
44 |
Θέμα | Kudos |
---|---|
41 | |
23 | |
22 |