Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Messenger/Α72

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 14-06-2021 12:56 PM)
437 Προβολές σελίδας
Olga8
Apprentice
Επιλογές
Υπάρχει κανείς που έχει θέμα με το Μεσεντζερ; Δεν μ βγάζει τα αναδυόμενα μηνύματα με φώτο. Μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται ότι κάποιος μ έχει στείλει κ πρέπει να μπω στην εφαρμογή να το δω το μήνυμα. Έκανα unistall κ πάλι το ίδιο... Κ στις ρυθμίσεις π έκανα αλλαγές το ίδιο γίνεται.... 🙄
5 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Καλησπέρα, αν εννοείς τις αιωρούμενες εικόνες που έβγαζε όταν είχες μνμ, ούτε εμένα τις βγάζει πια. Όμως χτυπάει κανονικά το γνωστό καμπανάκι σαν ήχος όταν έρθει μνμ και ανάβει η οπτική ειδοποίηση όπως την έχω ορίσει από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου (ρυθμίσεις > ειδοποιήσεις), ακόμα και με σβηστή οθόνη. Επίσης μετά παραμένει το εικονίδιο οπτικής ειδοποίησης στη γραμμή ειδοποιήσεων πάνω αριστερά. Το ίδιο ακριβώς και το Business Suite που έχω για τις σελίδες του fb που διαχειρίζομαι. Έχω την εντύπωση πως αυτά τα αιωρούμενα εικονίδια με το avatar, που τα έσυρες προς τα κάτω για να τα εξαφανίσεις, καταργήθηκαν.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Olga8
Apprentice
Επιλογές
Σ'ευχαριστώ πολύ δεν γνώριζα ότι καταργήθηκαν...Αν κ στην αρχή της έβγαζε κανονικά. Μετά την ενημέρωση εξαφανιστηκαν. Απλά είχα συνηθίσει στο παλιό κινητό τις εικόνες τρόπο κ μ φαίνεται παράξενο λίγο...
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Δεν παίρνω και όρκο, αλλά έχω την εντύπωση πως το είχαμε συζητήσει και παλιότερα εδώ στην κοινότητα, πως τις κατάργησαν αυτές τις φούσκες από μια έκδοση κι έπειτα, νομίζω από το UI 3.0. Πάντως ούτε εγώ τις έχω πια και δεν άλλαξα κάτι στις ρυθμίσεις. Η αλήθεια είναι όμως πως κι αυτές, πέρα από τη συνήθεια, ήταν λίγο άβολες. Όταν είχες πολλά μηνύματα, έπεφτε η μια πάνω στην άλλη και μόνο το πρώτο avatar φαινόταν, τα υπόλοιπα ήταν θαμμένα. 

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
costaveloso
Voyager
Επιλογές
Από το OneUI 3 και μετά πρέπει να μπεις στις ρύθμισης του messenger και να πατήσεις εκεί που λέει "Φυσαλίδες" και μετά επιλέγεις "Όλα" για να σου εμφανίζονται τα αναδυόμενα μηνύματα για όλες τις επαφές. Σε εμένα λειτουργεί μια χαρά. Screenshot_20210614-201037_Settings_2677.jpgScreenshot_20210614-201025_Messenger_2676.jpg
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
για να ενεργοποιήσεις τα bubbles (επειδή το έπαθα και εγω) πρέπει να πας ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις, σ5νθετες ρυθμίσεις, αιωρουμενες ειδοποιήσεις και να επιλέξεις φούσκες. μετά από την εφαρμογή messenger ενεργοποιείς τις φούσκες σε όλα. θα έχεις όμως ένα θέμα, όταν θα πατάς επάνω σε μια λέξη για να επιλέξεις διόρθωση το pop up θα στο βγάζει πίσω από το πληκτρολόγιο και δεν θα το βλέπεις.!!