Chiudi

What are you looking for?

annulla
Visualizzazione dei risultati per 
Cerca invece 
Intendevi dire: 

Android 12

(Argomento creato il giorno: 26-01-2022 08:05 AM)
79 Visualizzazioni
Λουιζα
Navigator
Opzioni
Καλημέρα σας, χθες έκανα ενημέρωση λογισμικού στο android 12 πρώτη φορά από τότε που αγόρασα το κινητό βλέπω με 49% μπαταρία να μου λέει ότι έχει 16ωρες ακόμα μέχρι να τελειώσει. Ελπίζω να κρατήσει...

image

0 Likes
6 Risposte
Xrysa_A52s_
Helping Hand
Opzioni
Θεωρώ ότι είναι υποκειμενικός ο χρόνος που γράφει γιατί αυτό κυρίως είναι τι χρήση κάνετε εσείς. Αν χρησιμοποιήσετε μέσα σε αυτό το διάστημα εφαρμογές που καταναλώνουν πολλή ενέργεια Ε προφανώς ο αναγραφόμενος χρόνος δεν θα ισχύσει. 🙂
0 Likes
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Opzioni
Βασικά θα ξανακάνει εκμάθηση των μοτίβων χρήσης και σε 2 - 3 κύκλους φόρτισης θα δίνει πιο αξιόπιστες προβλέψεις. Βεβαια όπως πολύ σωστά επισήμανε η @Xrysa_A52s_ εξαρτάται κάθε φορά και από τη χρήση κάνεις.
0 Likes
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Opzioni
Η αναβάθμιση έκατσε καλά ή έχεις θέματα???
0 Likes
YourMindIsThePower
Pathfinder
Opzioni
Πως σου βγάζει τόσο;Να αρχίσω να ανησυχώ; 🤔🤣Screenshot_20220126-011943_Device care_3271_1643152861.jpg
0 Likes
Λουιζα
Navigator
Opzioni
Το μόνο που παρατήρησα χθες αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι από το λογισμικό η έφταιγε το ίντερνετ μου είναι ότι μου έστειλαν ένα βιντεακι στο viber και κόλλαγε συνέχεια. Κατά τα άλλα είναι μια χαρά δεν έχω κανένα θέμα έκατσε πολύ καλά.
0 Likes
Λουιζα
Navigator
Opzioni
Δεν ξέρω μου έκανε και εμένα εντύπωση βέβαια το βράδυ το έβαλα να φορτίσει γιατί είχε πάει στο 10% αλλά όπως είπαν και τα παιδιά είναι και η χρήση που του κάνεις.