Ωραίο το one ui 4.0...κάποια μικροbugs είναι αισθητά αλλά όχι τόσο ενολχητικά λογικά θα φτιάξουν με update...
Θα γίνει πολύ πιο παραμετροποιήσημο κατά την γνώμη μου εάν
-Στην παλέτα χρωμάτων δεν επιλέγονται οι αππχρώσεις βάσει του φόντου αλλά βάσει προτιμήσεων του χρήστη...
-Προστεθούν και τα υπόλοιπα edge lightning effects όπως είχε το a51...
-Στον πίνακα διάταξης γρήγορων λειτουργειών πλέον αν φαίνονται οι πληροφορίες καρτών σιμ οι συντομεύσεις διατάσσονται σε 2 γραμμές 4 στήλες και δεν δείχνει βολικό...
-Στο hotspot tethering δεν υπάρχει πια επιλογή για μπλοκάρισμα χρηστών ούτε στο android 11 υπήρχε
-Δεν υπάρχει κουμπί wps στο μενού του wifi
-Θα ταν χρήσιμο να δούμε κάτι νεότερο στη κάμερα όπως την χρήση όλων των φακών στη επαγγελματική λειτουργία..
Αυτά τα βασικότερα...Η εμβέλεια του wifi βελτιώθηκε αισθητά όπως και η μπαταρία και η κάμερες
Ελπίζω να βοηθήσουν οι προτάσεις μου!
Και άλλα 3 που μου ξέφυγαν
-Θα μπορούσε να υπάρχει φλας όταν βιντεοσκοπείς με τη σελφι κάμερα όπως υπάρχει ήδη όταν φωτογραφίζεις
-Και αυτό που λείπει από το android 9 pie είναι ο καθαρισμός μνήμης στο device care...
-Και το αιώνιο λάθος για μένα..από το android 5...δεν σε αφήνει να δουλέψεις φλας με κάτω από 15% μπαταρία αλλά παράλληλα σε αφήνει φλας...και κάτω από 6% δεν μπορείς τίποτα...ακόμα δηλαδή και σε ώρα ανάγκης να το θελεις ή να θες να βγάλεις κάποια φώτο είναι σπαστικό...Αυτάα...Βγάλε μας ασπροπρόσωπους sammy!