Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

ANDROID 11

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 08-04-2021 03:19 AM)
380 Προβολές σελίδας
chrisbel
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα μετά το update σε Android 11 δε μπορώ να κάνω ενημέρωση στο Google Chrome και στο Android Web View...πατάω και σταματάει..

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα, τους καθάρισες τα cache; Στην ανάγκη δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση ενημερώσεων και μετά επανεγκατάσταση. Κυρίως στο android webview. Έχω την εντύπωση πως αν ενημερωθεί σωστά πρώτα αυτό ο chrome μετά ενημερώνεται χωρίς κολλήματα. Έχω παρατηρήσει πως όσες φορές κόλλησε η ενημέρωση του webview δεν έκανε ούτε ο chrome και μόλις ολοκλήρωνε τότε ο chrome συνέχιζε χωρίς πρόβλημα ενημέρωση.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

4 Απαντήσεις
Λύση
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα, τους καθάρισες τα cache; Στην ανάγκη δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση ενημερώσεων και μετά επανεγκατάσταση. Κυρίως στο android webview. Έχω την εντύπωση πως αν ενημερωθεί σωστά πρώτα αυτό ο chrome μετά ενημερώνεται χωρίς κολλήματα. Έχω παρατηρήσει πως όσες φορές κόλλησε η ενημέρωση του webview δεν έκανε ούτε ο chrome και μόλις ολοκλήρωνε τότε ο chrome συνέχιζε χωρίς πρόβλημα ενημέρωση.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
chrisbel
Explorer
Επιλογές
Καλημέρα μπορείς να με βοηθήσεις πως;ανοίγω τις εφαρμογές και δε βλέπω που είναι τα cache. Στο παλιό Android έβλεπα..
chrisbel
Explorer
Επιλογές
Με περισσότερη προσπάθεια το βρήκα...μόλις καθάρισα τα cache από το Google Chrome έγινε και η ενημέρωση στο Android Web View...ευχαριστώ!!!
DrikosKM
Explorer
Επιλογές
Δοκιμασε να το διαγράψεις και να το ξανακατεβασεις