Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

One UI 8

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: Πέμπτη)
273 Προβολές σελίδας
ArnavKhushi
Pathfinder
Επιλογές
Ψάχνοντας για το ποιες συσκευές θα πάρουν το One UI 8 είδα ότι και το παλιό μου κινητό το Α52s 5G θα το πάρει.. Δεν έχει πάρει τελευταία ενημέρωση το One UI 6 με Android 14 νομίζω ότι κάνουν λάθος εκτός και αν το One UI 8 είναι η τελευταία ενημέρωση ; 

image

10 Απαντήσεις
Dio_S24
Helping Hand
Επιλογές
Εχω την εντύπωση πως ναι, πιθανόν να ειναι λάθος.
nikiopoulo
Explorer
Επιλογές
Εμένα για το S23 ultra είδα στο Google ότι θα το πάρω 2 Οκτωβρίου
ArnavKhushi
Pathfinder
Επιλογές
Αυτές είναι όλες συσκευές που λέει η σελίδα που βρήκα αλλά λέει ότι δεν ισχύει για όλες τις χώρες και όλες τις συσκευές..1757589730544.jpg1757589730563.jpg1757589730609.jpg1757589730654.jpg
NikosXrim
Explorer
Επιλογές
Εγώ πιστεύω πως ίσως το πάρεις, γενικά η όλη φάση με το One ui 8 ειναι περίεργη, αφού δώσανε ασύλληπτες ημερομηνίες κυκλοφορίας (για τα δεδομένα της Samsung) του σε παλιότερα μοντέλα απτή στιγμή που το πάρουν τα S25
ArnavKhushi
Pathfinder
Επιλογές
Πριν ακόμα έρθει το One UI 7 είχα ακούσει ότι κάποιες συσκευές θα έπαιρναν το One UI 8 πριν από το 7 η ότι θα έπαιρναν μόνο 8 αλλά ότι όλη η φάση με το One UI 8 είναι περίεργη φάνηκε από το 7
Επιλογές
Το A52s 5G είναι στα 3 χρόνια ενημερώσεις android και 4 ασφάλειας απο την στιγμή που κυκλοφόρησε. Η τελευταία ενημέρωση ήταν one ui 6.1. Πλέον λαμβάνει μόνο ενημερώσεις ασφάλειας ανα τρεις μήνες μέχρι να σταματήσει η υποστήριξη.
ArnavKhushi
Pathfinder
Επιλογές
Το ξέρω για αυτό μου έκανε εντύπωση που το είδα στην λίστα για το one UI 8
Επιλογές
Υπάρχουν λίστες που δεν είναι έγκυρες. Συνήθως η επίσημη λίστα με τις συσκευές και την ημερομηνία αναβάθμισης δημοσιευται απο την Samsung όταν ξεκινήσει η διάθεση της αναβάθμισης
ArnavKhushi
Pathfinder
Επιλογές
Μόλις βρήκα και άλλη σελίδα που έχει το λίστες και το έχει πάλι μέσα