Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Ψάχνοντας για το ποιες συσκευές θα πάρουν το One UI 8 είδα ότι και το παλιό μου κινητό το Α52s 5G θα το πάρει.. Δεν έχει πάρει τελευταία ενημέρωση το One UI 6 με Android 14 νομίζω ότι κάνουν λάθος εκτός και αν το One UI 8 είναι η τελευταία ενημέρωση ;
Εγώ πιστεύω πως ίσως το πάρεις, γενικά η όλη φάση με το One ui 8 ειναι περίεργη, αφού δώσανε ασύλληπτες ημερομηνίες κυκλοφορίας (για τα δεδομένα της Samsung) του σε παλιότερα μοντέλα απτή στιγμή που το πάρουν τα S25
Πριν ακόμα έρθει το One UI 7 είχα ακούσει ότι κάποιες συσκευές θα έπαιρναν το One UI 8 πριν από το 7 η ότι θα έπαιρναν μόνο 8 αλλά ότι όλη η φάση με το One UI 8 είναι περίεργη φάνηκε από το 7
Το A52s 5G είναι στα 3 χρόνια ενημερώσεις android και 4 ασφάλειας απο την στιγμή που κυκλοφόρησε. Η τελευταία ενημέρωση ήταν one ui 6.1. Πλέον λαμβάνει μόνο ενημερώσεις ασφάλειας ανα τρεις μήνες μέχρι να σταματήσει η υποστήριξη.
Υπάρχουν λίστες που δεν είναι έγκυρες. Συνήθως η επίσημη λίστα με τις συσκευές και την ημερομηνία αναβάθμισης δημοσιευται απο την Samsung όταν ξεκινήσει η διάθεση της αναβάθμισης