Τι ακριβώς είναι και τι κανει;;; Προβολή δημοσίευσης
Καλημέρα! Σου δίνει την αίσθηση ήχου 360° & την ακούς μόνο με στερεοφωνικό ήχο,άρα μόνο στα ακουστικ... Προβολή δημοσίευσης
Custom List Message Item |
---|
Τι ακριβώς είναι και τι κανει;;; Προβολή δημοσίευσης Καλημέρα! Σου δίνει την αίσθηση ήχου 360° & την ακούς μόνο με στερεοφωνικό ήχο,άρα μόνο στα ακουστικ... Προβολή δημοσίευσης |
Ρε παιδιά μια βοήθεια μου το βγάζει μετά την ενημέρωση σε one ui 3.1 στο a71 μου. Τι είναι αυτό; Προβολή δημοσίευσης Μιας και λύσαμε αυτο το πρόβλημα, πήγαινεται μια στην σελίδα μου να μου λύσετε και εμενα ενα πρόβλημ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλημέρα φορτιστής 7,8 w κανει για το a5 2017 ????? Προβολή δημοσίευσης |
Καλημέρα φορτιστής 45WATT Κάνει στο a71? Προβολή δημοσίευσης |
1 Μετά την αναβάθμιση , από τύχη πάτησα στο πεδίο, ενημέρωση συστ. Google play κ είδα ότι ζητούσε ενημέρωση.... Προβολή δημοσίευσης η αρχική οθόνη είναι ενημερωμένη! εμενα προσωπικά μου γράφει 1η Μαρτίου 2021 το google play! πάτα πά... Προβολή δημοσίευσης |
Γνωρίζετε πότε θα ερθει το update ui 3.1 στην Ελλαδα για το a71? Προβολή δημοσίευσης Μετά από κάθε major update προτείνεται factory reset. Επιβεβαίωσε όμως πρώτα ότι οι ρυθμίσεις ενέργε... Προβολή δημοσίευσης |
Γεια χαρά σε όλους! Ήρθε κι επίσημα σήμερα, 16 Μαρτίου, η αναβάθμιση λογισμικού σε One UI 3.1 (Android 11) και σε Κύπρο. ... Προβολή δημοσίευσης Καλησπερα σας... Μετα την αναβαθμιση σε Android 11, στο Α71, παρατηρησα οτι ανοίγοντας μια αποθηκευμ... Προβολή δημοσίευσης |
Παιδιά καλησπέρα σε όλους, μια ερώτηση αν γνωρίζει κανείς. Η συσκευή μου είναι του εξωτερικού και επομένως δεν υποστηρίζει από τον δικό της παροχο... Προβολή δημοσίευσης Καλησπέρα την ίδια απορία έχω κι εγώ! μέχρι στιγμής τίποτα ούτε η samsung έχει προβεί σε κάποια ενέρ... Προβολή δημοσίευσης |
Μόλις πήρα το update. Θα επανέλθω σε 1 εβδομαδα με σχόλια Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σε όλους! Έχω μια απορία. Γιατί όταν εχω την φωτεινότητα στο 0% φενετε εστί η φωτο στην οθόνη κλειδώματος;;; κανονικά δεν είναι εστί. ... Προβολή δημοσίευσης |
Και ποσο καιρο θα κάνει να γινει , Το αγόρασα από τη Wind απο Κοζάνη και δεν θέλω να το στείλω κάπου αλλού για να μη χάσω την εγγύηση πόσο θα... Προβολή δημοσίευσης Καλημέρα φίλε! Κρίμα για την ζημιά που έπαθες... ....τίποτα περισσότερα δεν θα σου αναφέρω,μονο οτι ... Προβολή δημοσίευσης |
καλησπέρα το a21s υποστηρίζει mirrorlink Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα. Από τότε που έκανα την αναβάθμιση σε one ui 3 αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Θέλω να γράψω ας πούμε: Θα μου στείλετε τις απαντήσεις;....... Προβολή δημοσίευσης Πήγαινε ρυθμίσεις > γενική διαχείριση > γλώσσα και εισαγωγή > πληκτρολόγιο οθόνης > πληκτρολόγιο sam... Προβολή δημοσίευσης |
Όταν έχω συνδεδεμένο το ηχείο και "κόβω" το σήμα ανάμεσα στις συσκευές απλά έχοντας την συσκευη "κρυμμένη" στα χέρια μου κόβεται η... Προβολή δημοσίευσης |
Παιδιά καλησπέρα σε όλους, Γνωρίζει κανείς αν για συσκευή Samsung Galaxy A51 ενδείκνυται φορτιστής 25W για ταχύτερη φόρτιση? ... Προβολή δημοσίευσης Δεν θα πάθει τίποτα η μπαταρία... Απλα το κινητό θα ζητήσει τα 15watt που είναι το ανώτερο για να φο... Προβολή δημοσίευσης |
Όταν χαμηλωνω τι φωτεινότητα η την αυξανω μου βγάζει αυτό το μήνυμα που έχω κολλήσει τι ακριβώς είναι αυτό;;; ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σήμερα ήρθε το one ui 3 στο α 51 (ελληνική έκδοση)!! Προβολή δημοσίευσης οκ απλά όταν κυκλοφορεί μια ενημέρωση (π.χ για ελλαδα EUR ) όλες οι συσκευές που προορίζονται για ελ... Προβολή δημοσίευσης |
Ξαφνικά χωρίς να πάθει κάτι έκλεισε και δεν ανοίγει.Καποιος καμία ιδέα τι μπορώ να κανω; Προβολή δημοσίευσης και το κινητό του πατέρα μου το πάθαινε μερικές φορές εκτός από το παλιό δικό μου κινητό που έκλεισε... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπερα! Ξερουμε εαν, καταρχας, θα υπαρξει εκδοση Α72 5g και εαν ναι, αν θα ερθει Ελλαδα;;; Προβολή δημοσίευσης Θα υπάρξει και θα κυκλοφορήσει άνοιξη με τιμή μάλλον πάνω από 500 ευρώ, όπως γράφουν κάποια site. Προβολή δημοσίευσης |
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, όταν ανοίγω με messenger και εχω μια συνομιλία με chat head δεν με αφήνει να ανέβω προς τα πάνω, το κάνω και αυτόματα... Προβολή δημοσίευσης |
Χρήστης | Καταμέτρηση |
---|---|
124 | |
61 | |
44 |
Θέμα | Kudos |
---|---|
41 | |
22 | |
21 |