Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 
Αναπήδηση σε λύση ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ

Αρχικό θέμα:

υπερθέρμανση

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 01-08-2021 06:22 PM)
459 Προβολές σελίδας
akisgotas
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα!Έχω το samsung galaxy A71.Τωρα τελευταία το κινητό αρχίζει να καεί από πίσω κυρίως (λογο υπερθέρμανση υποθέτω).Πριν που το φόρτιζα λογο του ότι έκαιγε,έκαιγε και μπαταρία και δν μπορούσε να ξεπεράσει τα 86%.Επίσης,τώρα τελειωνει και πιο γρήγορα η μπαταρία. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;;να μου δώσει κάποια συμβουλή;;;;Ευχαριστώ!!!
14 Απαντήσεις
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Για αυτήν την περίοδο θα το συνιστούσα ειδικά αν δεν είσαι σε περιβάλλον με κλιματισμό, γενικά η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι πολύ υψηλή και όσο περισσότερο το ζορίσεις τόσο θα θερμαίνεται. Καλό είναι να αποφεύγεις τον συνδυασμό γρήγορης φόρτισης και ανοιχτών δεδομένων ειδικά αν υπάρχει κίνηση δεδομένων...
akisgotas
Explorer
Επιλογές
οκ σε ευχαριστώ πολύ!!
akisgotas
Explorer
Επιλογές
Ποια η διαφορά της Γρηγόρης φόρτισης,από την κανονική φόρτιση;
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Στην γρήγορη φόρτιση δίνει περισσότερη "ενεργεια" ας το πούμε, στην ουσία αυξάνει τα watt για να φορτίζει γρηγορότερα. Αυτό βέβαια αυξάνει την κίνηση των ηλεκτρονίων με αποτέλεσμα να ανεβαίνει η θερμοκρασία. Στην ουσία κερδίζεις μισή ώρα πάνω κάτω αλλά μειώνεις τη ζωή της μπαταρίας...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Άν δεις ότι λύθηκε το πρόβλημα με όλα αυτά που αναφέραμε, μαρκαρε την απάντηση μου ως λύση για να το βρουν ευκολότερα και άλλοι με το ίδιο πρόβλημα.