Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

υπερθέρμανση

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 01-08-2021 05:28 PM)
747 Προβολές σελίδας
akisgotas
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα!Έχω το samsung galaxy A71.Τωρα τελευταία το κινητό αρχίζει να καεί από πίσω κυρίως (λογο υπερθέρμανση υποθέτω).Πριν που το φόρτιζα λογο του ότι έκαιγε,έκαιγε και μπαταρία και δν μπορούσε να ξεπεράσει τα 86%.Επίσης,τώρα τελειωνει και πιο γρήγορα η μπαταρία. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;;να μου δώσει κάποια συμβουλή;;;;Ευχαριστώ!!!

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Για αυτήν την περίοδο θα το συνιστούσα ειδικά αν δεν είσαι σε περιβάλλον με κλιματισμό, γενικά η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι πολύ υψηλή και όσο περισσότερο το ζορίσεις τόσο θα θερμαίνεται. Καλό είναι να αποφεύγεις τον συνδυασμό γρήγορης φόρτισης και ανοιχτών δεδομένων ειδικά αν υπάρχει κίνηση δεδομένων...

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

14 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Το φορτίζεις σε γρήγορη φόρτιση? Αν ναι καλό θα ήταν να το αποφεύγεις ειδικά αυτήν την περίοδο λόγο υψηλών θερμοκρασιών του περιβάλλοντος. Επίσης καίει κατά την φόρτιση ή γενικά και κατά τη χρήση?
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα. Αν καίει από πίσω καθ'όλη τη διάρκεια της μέρας, πιθανόν έχεις πολλές εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο και υπερθερμένεται ο επεξεργαστής.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
akisgotas
Explorer
Επιλογές
κατά την χρήση,Γνκ ζεματάει καθολη τη διάρκεια της χρήσης!
akisgotas
Explorer
Επιλογές
Ναι το φορτίζω σε γρήγορη φόρτιση.Πως μπορώ να μν το φορτίζω ετσι;;;
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Φροντίδα συσκευής (ρυθμίσεις φροντίδα συσκευης) μπαταρία, περισσότερες επιλογές μπαταρίας γρήγορη φόρτιση και την κλείνεις.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Όπως είπε και ο alfa3delta, κάτι τρέχει απο πίσω συνεχώς και ζορίζεται το επεξεργαστή. Εκτός και αν χρήση εννοείς να παίζεις παιχνίδια που φυσικό είναι να ζεσταθεί... μιλάμε για απλή χρήση...
akisgotas
Explorer
Επιλογές
Μήπως έχει σχέση που έχω 24/7 τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και τα mobile Hotspot???
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Πολυ πιθανό ως σίγουρο... δεδομένα συνεχώς ενεργά και hot spot μάλλον οι κεραίες είναι που ζεσταίνονται και είναι φυσικό να σου αδειάζει και η μπαταρία εύκολα. Και αν τα έχεις ανοιχτά κατά την φόρτιση σε συνδυασμό με την γρήγορη τότε you're on fire baby!!
akisgotas
Explorer
Επιλογές
Αρα να τα κλείνω κατά την φόρτιση;;(τα Hotspot τα έχω κλειστά τα δεδομένα όμως όχι)