Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Widget zegara

(Temat utworzony: 07-01-2025 05:00 PM)
197 Wyświetlenia
Dramatico
Student
Opcje
Moim zdaniem widgety zegara w One IU 7 mają zbyt małą czcionkę w stosunku do zajmowanego miejsca. Przydała by się regulacja wielkości cyfr!
Wiget zajmuje 4x2 pola, z czego większość to puste miejsce. 

image

7 Odpowiedzi
arrrken
Voyager
Opcje
To zdecydowanie źle wygląda, a w wersji 2x2 zegar powinien być w pionie i chyba bez daty, skoro od kalendarza mamy też ładny widget.1736268107104.jpg1736268152579.jpg
0 Like
kplandd
Helping Hand
Opcje
Przydała by się opcja regulacji wielkości znaków. Takie 100%, 150%, 200%, 250%
Albo jakoś tak.
Cassandra72
Pioneer
Opcje
Po usunięciu tła widgetu wygląda całkiem przyzwoicie.1736318003294.jpg
0 Like
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @Dramatico !

Jeśli pojawi się sugestia w tym temacie w odpowiednim dziale, przekażę temat do uwagi deweloperów. 

Życzę wspaniałego dnia! 😊

Members_jI2qVHG
Student
Opcje

U mnie nie widać cyfr zegara, ta czcionka to porażka. Żałuję, że zrobiłam aktualizacje. Większość nowych aktualizacji to downgrade. 

Wcześniej widgre YT music był nad paskiem a teraz tam jest kilometrowy odstęp. Deweloperzy się nie popisali to wygląda okropnie!

1000026038.jpg

0 Like
Members_jI2qVHG
Student
Opcje

Proszę im jeszcze przekazać, że to co zrobili to nie powinno być wypuszczone. Tak niedopracowany system to jest brak szacunku do klienta.

Brak możliwości ustawienia rozmiaru czcionki widgetu zegara, przez co nic nie widać i jakieś ogromne  marginesy.

Tak wygląda mój ekren po:

1000026038.jpg

Cyfr zegara nie widać! Na dodatek jak powieksze widget to zajmuje pół ekranu a cyfry nadal są małe. 

A tak było przed. Po samej tapecie widać jak przesunięte są ikony aplikacji do góry.

Po co? Żeby mieć jeszcze mniej miejsca na ekranie?  

Powrót do poprzedniej wersji systemu powienein być obowiązkowy dodany po każdej aktualizacji. Jak zwykle zostało zmienione coś co bylo dobre. W tych czasach "ulepszenia" zazwyczaj są "degradacją". 

1000022598.jpg

0 Like