Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

One ui 7

(Temat utworzony: 18-02-2025 10:38 PM)
1533 Wyświetlenia
Madeline0310
Explorer
Opcje
Witam jak mogę powrócić do poprzedniej wersji one ui ? 

Niepodoba mi się ta aktualizacja. Do tego zrezygnowałam z programu testowego.

Jak mogę wrócić do poprzedniej wersji?

Mam s24
0 Like
13 Odpowiedzi
13xyz13
Explorer
Opcje
Na komputer musisz zainstalować smartswitch i tam powrót do poprzedniej wersji, ale pamiętaj, że Ci wyzeruje telefon.
0 Like
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Tak to wygląda.1739939866355.jpg
0 Like
TWJ
Navigator
Opcje
Może, wstrzymaj się trochę. UI7 Beta 4 juz jest (obecnie zasysana w Indiach) i zaraz powinna być dostępna w Polsce. Warto spróbować, bo cała masa poprawek została zaimplementowana a także nowe featury kamery.

Możliwe, że będzie odnowiona certyfikacja na płatności i portfel google znowu ruszy?
0 Like
Madeline0310
Explorer
Opcje
Właśnie przed chwilą byłam w sklepie i nie mogłam zapłacić kartą dramat.....
0 Like
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @Madeline0310 !

Jeśli chcesz powrócić do poprzedniej wersji systemu, odsyłam do poradnika od @mirudo24 .

Zachęcam jednak do pozostania w testach Beta i zgłaszania zaobserwowanych błędów i sugestii, celem stworzenia wspólnie jak najlepszego produktu finalnego.

Serdecznie pozzdrawiam 😊

Tommy_72
Apprentice
Opcje
No trochę się nie dziwię, że kolejny tester traci cierpliwość. Testujemy, zgłaszamy uwagi dotyczące zmian funkcjonalnych, zgłaszamy błędy tylko to już trwa kilka miesięcy. Ile specjaliści Samsunga potrzebują czasu na przejście do finalnej wersji? Ja rozumiem, że chcą dopieścić ostateczny build no ale jak tak dalej pójdzie to dostaniemy gotowy firmware wtedy kiedy świat odjedzie na nowszej wersji androida. Będzie wtedy śmiesznie i nikt prawdopodobnie nie doceni super dopracowanego, starego androida. Co tak znaczącego różni S24 od S25, że na nowszym modelu działa wersja stabilna na starcie a reszta pcha wózek z kolejną już betą?
Madeline0310
Explorer
Opcje
Zgadzam się z przed mówcą 👏
0 Like
Madeline0310
Explorer
Opcje
Aktualnie dla mnie korzystanie z tego telefonu to męka.
Nie mogę płacić kartą. Muszę dwa razy częściej przesuwać panel górny. Zmniejszyła się widoczność, aplikacji na rzecz dodatkowego bezsensownego paska. To samo z paskiem wyszukiwania...
Jak tak dalej pójdzie, to przejdę na telefon z klawiszami 🤣🤣🤣🤣
0 Like