Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowy LockStar dla One UI 7

(Temat utworzony: 13-03-2025 02:55 PM)
634 Wyświetlenia
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Ponieważ testy beta mają się dobrze, a nawet powiem, że się prężnie rozwijają na inne modele, to podeślę Wam mały prezent. To działająca wersja LockStara - składowej Good Locka.

LS.png

Aplikację instalujemy "z palca". Uruchamiamy ją z poziomu menu Good Locka lub przez dłuższe naciśnięcie i przytrzymanie paluchem na ekranie blokady. Po wersję 7.0.00.14 zapraszam do spojlera 👇

Spoiler
Plik aplikacji został przetestowany pod kątem wirusów, do pobrania z mojego One Drive:

LockStar_7.0.00.14.apk

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
13 Odpowiedzi
Anisiolek
Pioneer
Opcje
Działa! Dzięki! 😊
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Anisiolek Super, nie ma za co 😉

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
Wielkie dzięki, reweqlcyjny moduł
0 Like
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
Mam pytanie, czy da sie ustawić żeby np aoliakcja z blokady ekranu odpalała sie bez odblokowania telefonu
0 Like
Anisiolek
Pioneer
Opcje
No właśnie, bo na zablokowanym przyciski nie reagują a po odblokowaniu cały widget znika, więc ładnie wygląda, ale funkcjonalnie gorzej
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Mogę powiedzieć jak to wygląda na S25U. Klikasz w widget na ekranie blokady, system wymusza odblokowanie ekranu, po odblokowaniu jest już aktywna aplikacja, której widgetu użyto.

Całkiem możliwe, że jak to bywa w becie, nie wszystko jeszcze działa poprawnie, może t również zależeć o urządzenia na którym aplikacja została zainstalowana.

Trzeba czekać na rozwój, ponieważ to dopiero pierwsza funkcjonująca wersja dla One UI 7.

MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
U mnie na s24.u dziala walsnie tak jak opisałeś
0 Like
Anisiolek
Pioneer
Opcje
U mnie też na 24U i działa tak, ze trzeba odblokować ekran a jak się odblokuje, to już niestety nie ma ani widgetu ani aplikacji, więc widget funkcjonalny tylko na tyle, że można sobie coś na nim podejrzeć, ale do sterowania, np muzyką to już zupełnie nie działa (mnie niestety zupełnie nie pasuje Now Bar i myślałam, że ustawię sobie zamiast niego widget)
0 Like
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @Szewcu72 !

Dziękuję za Twój cenny post 😊

Będę monitorować dyskusję w komentarzach, w razie potrzeby przekażę Wasze uwagi deweloperom.

Serdecznie pozdrawiam!