Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

One UI Beta 5

(Temat utworzony: 21-02-2025 02:55 PM)
453 Wyświetlenia
Pablos1970
Pathfinder
Opcje
Z tego co czytam na forach zagranicznych, to już za chwilę Beta 5. Podobno na niektórych rynkach już ludzie mają. Ciekawe dlaczego w tak krótkim czasie 4 zastąpili 5 🙄
11 Odpowiedzi
Bobrek
Voyager
Opcje
Można tylko gdybać, też czytałem , że ukazała się już 5 wersja beta. Nie zawsze krótki czas ma oznaczać coś złego może udało się załatać i wdrożyć kilka zmian w krótkim czasie. Biorąc pod uwagę fakt szybszych aktualizacji wersji beta można liczyć na wcześniejsza wersję stabilna
ganjaman
Pioneer
Opcje
Aktualizacja, oznaczona numerem ZYBB, waży około 436 MB, więc zajmuje dużo mniej niż poprzednia wersja (1,4 GB). Głównym celem aktualizacji jest naprawa problemu z Visual Voicemail (VVM). Funkcja umożliwia użytkownikom przeglądanie i odsłuchiwanie wiadomości głosowych. Oznacza to, że Samsung prawdopodobnie skończył wdrażanie nowości i aktualnie skupia się na poprawkach błędów.

Tak przeczytałem na
https://android.com.pl/tech/896939-samsung-przyspiesza-prace-nad-one-ui-7/
Pablos1970
Pathfinder
Opcje
To prawda. Teraz już prace kosmetyczne i detale. U mnie na 4 wszystko działa prawidłowo a jestem dociekliwy i nie zauważyłem problemów.
0 Like
Romuld
Pathfinder
Opcje
O matulo - była informacja nt.czyzby Samsung byl gotow wydać niedługo stabilna wersję One IU 7.0 😮.
Pablos1970
Pathfinder
Opcje
Na razie to również pogłoski ale...
0 Like
VoidCosmonaut
Explorer
Opcje
Ja zauważyłem spadekczestotliwosci ekranu gdy w tle włączona jest apka YT
0 Like
cfg_
Explorer
Opcje
U mnie FPS spada po prostu po odblokowaniu bez względu na to, czy coś jest uruchomione w tle, czy nie.
0 Like
Pablos1970
Pathfinder
Opcje
Sprawdzałem i u mnie takie coś nie występuje 🙄
0 Like
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @Pablos1970 !

Oczywiście tego typu pogłoski należy traktować z dozą sceptycyzmu 😉
Na ten moment nie dysponujemy oficjalnymi datami pojawienia się kolejnych wersji Beta bądź stabilnej wersji systemu.

Życzę wszystkim wspaniałego dnia! 😊