Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S22 i UI6 I Android 14

(Temat utworzony: 23-09-2023 06:17 AM)
1084 Wyświetlenia
celestik
Apprentice
Opcje
Posiadam s22 salon tmobile od jakiegoś czasu miałem problem z aktualizacjami, mogłem robić jedynie przez pc, na suporcie doradzono mi wipe cech partition- zrobiłem tak i na następny dzień w końcu pokazała się aktualizacja zabezpieczeń a po nie UI 6 i nie wiem jakim cudem od razu android 14 beta gdzie z tego co czytałem s22 nie miał w ogóle dostać dostępu do 14 bety aktualnie nie działa mi płacenie telefonem. I znowu na suporcie doradzono mi żebym wrocil na poprzednia wersję systemu ale wiąże się to z przywróceniem telefonu do Stany fabrycznego(czego nie chce robić) niby da się zrobić kopie na pc a potem przywrócić całość ale nie mogę ogarnąć sejfu żeby tez była zrobiona jego kopia. I tutaj pytanie kiedy mniej więcej można spodziewać się na s22 oficjalnej 14?

15 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Maciej1984, do końca roku powinna się pojawić.

cwaniaczek
First Poster
Opcje
Ponawiam pytanie , wiadomo cos o betach testa na s22 ? Kupilem tel w holandi , brand jest eu w dalszym ciagu brak
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@cwaniaczek, W Polsce beta na ten model się nie pojawi. Poza tym telefon kupiony w Holandii nie mógłby wziąć udziału w becie ze względu na kraj pochodzenia.

cwaniaczek
First Poster
Opcje
Wlasnie sprawdzalem na sprzedaz tez poszedl na niemcy , a niemcy bete wedlug informacji maja juz otwarta Screenshot_20231008_102228_Samsung Internet.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@cwaniaczek, w Polsce testy są dostępne wyłącznie dla modeli Galaxy S23. Twój telefon nie otrzyma dostępu do wersji beta.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@cwaniaczek, Tego typu strony nie są wiarygodne. Dokładnie pochodzenie telefonu może zweryfikować support Samsung po numerze seryjnym. Nawet jeśli posiadałbyś telefon z niemieckiej dystrybucji, to do udziału w becie potrzebna jest karta SIM tamtejszego operatora oraz ustawiony niemiecki region w Samsung Members.