Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S22 i UI6 I Android 14

(Temat utworzony: 23-09-2023 06:17 AM)
1049 Wyświetlenia
celestik
Apprentice
Opcje
Posiadam s22 salon tmobile od jakiegoś czasu miałem problem z aktualizacjami, mogłem robić jedynie przez pc, na suporcie doradzono mi wipe cech partition- zrobiłem tak i na następny dzień w końcu pokazała się aktualizacja zabezpieczeń a po nie UI 6 i nie wiem jakim cudem od razu android 14 beta gdzie z tego co czytałem s22 nie miał w ogóle dostać dostępu do 14 bety aktualnie nie działa mi płacenie telefonem. I znowu na suporcie doradzono mi żebym wrocil na poprzednia wersję systemu ale wiąże się to z przywróceniem telefonu do Stany fabrycznego(czego nie chce robić) niby da się zrobić kopie na pc a potem przywrócić całość ale nie mogę ogarnąć sejfu żeby tez była zrobiona jego kopia. I tutaj pytanie kiedy mniej więcej można spodziewać się na s22 oficjalnej 14?

15 Odpowiedzi
Selixo
Big Cheese
Opcje
Dla serii s22 chodzą plotki, że okolice listopada, do końca grudnia, ale nikt tego nie potwierdził. Zapewne za około miesiąc będzie coś więcej wiadomo.
0 Like
Rafał_A_
Helping Hand
Opcje
Teoretycznie S22 w Polsce nie kwalifikuje się do testów beta UI 6.
Jaki CSC ma Twój telefon?
0 Like
celestik
Apprentice
Opcje
Gdzie to sprawdzić?
0 Like
Rafał_A_
Helping Hand
Opcje
Ustawienia -> Telefon informacje -> Informacje o oprogramowaniu -> Wersja oprogramowania dostawcy usług
0 Like
celestik
Apprentice
Opcje
Takie mam Screenshot_20230923_144901_Settings.jpg
0 Like
MagdalenaPo
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @celestik,

w celu rozwiązania problemów z aktualizacją oprogramowania polecam Ci udać się do lokalnego Autoryzowanego Centrum Serwisowego: Znajdź Centrum pomocy Samsung | Samsung Polska

Data wydania oficjalnej wersji oprogramowania One UI 6 dla modelu Galaxy S22 nie jest jeszcze znana.

Miłego dnia! 🙂

czarnuch1945
First Poster
Opcje
Kiedy bedzie dostępny android 14 na samsung s22?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@czarnuch1945, Do końca roku powinna ukazać się stabilna wersja.

Maciej1984
Student
Opcje
Na samsung galaxy A52s 5g wiadomo kiedy będzie?
0 Like