Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy z dotykiem. S23 ultra

(Temat utworzony: 06-10-2023 01:11 PM)
944 Wyświetlenia
patryk01222
Journeyman
Opcje
Witam.

Czy ktoś tak jak ja ma problemy z dotykiem? Często zamiast przewinięcia odczytuje jako dotknięcie. Przed wersja beta tego nie miałem. Ekran zabezpieczony folia brak oznak jakiegoś uszczerbienia czy pęknięcia.

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
patryk01222
Journeyman
Opcje
Problemy z dotykiem i crashe messengera powodują u mnie dymki czatu z messengera. Wyłączyłem je wczoraj rano i działa wszystko póki co

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

U mnie nie występuje taki problem. Na początek wykonaj wipe cache partition. Zabieg nie usuwa żadnych danych z telefonu.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

PatrykF
Expert
Opcje

@patryk01222 Prędzej jest to problem z wersją beta - pamiętaj, że to tylko wersja testowa oprogramowania i błędy będą pojawiać się często i gęsto. Zrób póki co jak radzi Mirudo24, a później możesz też pokusić się o reset ustawień. To nie usunie żadnych danych z urządzenia.

Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj wszystkie ustawienia.

Możesz też przesyłać raporty o błędach za każdym razem, kiedy pojawi się ten czy inny problem. Im szybciej po jego pojawieniu to zrobisz, tym lepiej:

Aplikacja Samsung Members > Wsparcie > Raporty o błędach.

PatrykF
Expert
Opcje
0 Like
patryk01222
Journeyman
Opcje
Nie chce chwalić dnia przed zachodem słońca ale zrobiłem wipe cache i repair apps i póki co działa. Messenger po usunięciu danych i reinstalacji tak samo.
0 Like
Rozwiązanie
patryk01222
Journeyman
Opcje
Problemy z dotykiem i crashe messengera powodują u mnie dymki czatu z messengera. Wyłączyłem je wczoraj rano i działa wszystko póki co
AnnaMaz
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @patryk01222,

Dzięki za zgłoszenie oraz podzielenie się tym, co spowodowało błędy. Spróbuj zainstalować najnowszą wersję oprogramowania Beta, użytkownicy zgłaszają, że na najnowszej wersji problem nie występuje, mam nadzieję, że tak też będzie u Ciebie 😊

Miłego dnia!