Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Menu

(Temat utworzony: 26-01-2025 04:02 PM)
212 Wyświetlenia
Cycek78
Apprentice
Opcje
Nie wiem dlaczego podzielili listę powiadomień i nie wiem jak to się nazywa , szybkie menu , komu to przeszkadzało jak się zjechało kciukien w dół i pojawiało się jedno i drugie , teraz trzeba z jednej strony ekranu powiadomienia z drugiej menu 
0 Like
19 Odpowiedzi
Bobizna
Navigator
Opcje

1000017458.jpg

 nie mam tego

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Bobizna zajrzyj do tego tematu NavStar i QuickStar - działające z One UI 7.0 i nowym Good Lock'iem 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Bobizna
Navigator
Opcje

Przejrzałem twój post tylko problem w tym że nie mam opcji clock w goodlock a mam pobraną najnowszą wersję

0 Like
Bobizna
Navigator
Opcje

Ok. Problemem morze być dominikańska karta do transmisji danych. Jak wrócę to spróbuję ja wyłączyć i sprawdzę po wifi

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Bobizna zamieściłem linki do pobrania wersji działających z Good Lock'iem dla wersji 7.0, gdy będziesz mógł już pobrać sprawdź.

@Bartoszevski mam podział 50/50 i działa mi oddzielne zsuwanie dla panelu i powiadomień.

QuickStar.png

Działają mi również inne funkcje, o których napisałeś wcześniej, że u ciebie nie działają. Wygląda to na typowy przypadek, jak wiele innych w zachowaniu bety. U jednych coś działa, u innych nie. U jednych pojawia się jakiś błąd, u innych go nie ma.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Bobizna
Navigator
Opcje

U mnie działa 

0 Like
Bobizna
Navigator
Opcje

Działa super. Dzięki 50 na 50 też działa. 70 na 30 już mnie zaczęło irytować 😁 Pozdrawiam

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Bobizna nie ma za co 👍

kamil111
First Poster
Opcje
The new Now Bar has very little app options. I thought it would display my music on the main screen. Ive noticed that it displays music on the lock screen. I doesnt make much sense to me.1737983665567.jpg
0 Like
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @Cycek78 !

Cieszę się, że u Ciebie, jak i w przypadku @Bobizna, udało się osiągnąć pożądany efekt 😊

Życzę wszystkim wspaniałego dnia!