Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

NavStar i QuickStar - działające z One UI 7.0 i nowym Good Lock'iem

(Temat utworzony: 22-01-2025 04:02 PM)
478 Wyświetlenia
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Jak zapewne wiecie w tym temacie: Good Lock - 3.0.10.1 - najnowsza odsłona aplikacji zamieściłem grafiki i informacje na temat najnowszej wersji [3.0.10.1] aplikacji Good Lock. Zainteresowani i obeznani z tematem wiedzą, że niestety nie wszystkie moduły zostały udostępnione w zaktualizowanych (działających na One UI 7.0) wersjach. 

Oczywiście nie oznacza to, że nie można skorzystać z zaktualizowanych, ale jeszcze nieudostępnionych wersji. Co Wy na to?

NavStarNavStarQuickStarQuickStar

Jak widać na powyższych grafikach widać doinstalowane do najnowszego Good Lock'a działające wersje opisywanych aplikacji. Na potwierdzenie screen z panelu szybkich ustawień i powiadomień. Zegar ma dołożone sekundy. 

sekundy.png

Jak zawsze, w spoilerze dodatki dla wszystkich chętnych, chcących skorzystać z dobrodziejstw modułów NavStar i QuickStar. 👇

Spoiler
NavStar

QuickStar 

Aplikacje przeskanowane pod katem wiarusów. W przypadku problemów z pobieranie skorzystajcie z przeglądarki na komputerze.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
9 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@rduw to coś dla ciebie. Ostatnio podpytywałeś o te aplikacje 😉

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
Sekundy i data niezaslania już powiadomień?
Wcześniej miałem ustawione ale nie bylo powiadomien tylko kropka
0 Like
rduw
Navigator
Opcje
Przy klikaniu w opcjach w jednej z aplikacji przestawia się czas na 12h AM PM, jak by ktoś szukał jak powrócić do 24h to jak w screenie 1737568526571.jpg
Bartoszevski
Pathfinder
Opcje
Niestety większość funkcji w Quick Starze nie działa 🙄
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Bartoszevski a możesz napisać, co u ciebie nie działa i czy używasz tego z nowym Good Lock'iem [3.0.10.1]🤔

AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @Szewcu72 !

Dziękujemy za cenne informacje!

Pozdrawiam Was serdecznie 😊

Szewcu72
MegaStar
Opcje
@Siwy ale to jest standardowa "szukajka" systemowa przeniesiona w nakładce One UI 7.0 na dół drawera. Wcześniej była na górze. I nie ma nic wspólnego z modułami NavSatr i QuickStar.

Bartoszevski
Pathfinder
Opcje
Tak, mam najnowszą możliwą wersją goodlock oraz quickstar.
1. Nie działa ukrywanie niektórych ikon na pasku, po prawej stronie, tak samo jak nie działa określanie które z ikon powinny się na stałe wyświetlać. Zmiana przełączników niczego nie zmienia.
2. Nie działa wyświetlanie panelu kontroli poprzez ściągnięcie z góry po prawej stronie ekranu.
3. Oraz co najgorsze wg mnie, nie działa wyłączanie funkcji podmieniania ikon aplikacji w centrum powiadomień na tak zwane 'themed icons' zamiast oryginalnych ikon aplikacji.
0 Like
Bartoszevski
Pathfinder
Opcje
Plus 4. Wyłączenie wyświetlanie nazwy operatora na ekranie blokady niestety nie zwiększa ilości ikon powiadomien, a zamiast tego w miejscu nazwy operatora znajduje się duża przerwa, puste pole.
0 Like