Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ikony powiadomień , a pasek stanu

(Temat utworzony: 02-01-2025 09:29 PM)
199 Wyświetlenia
Bobrek
Voyager
Opcje
Witam
Widzę , że nie ma możliwości powiększenia liczby ikon w belce powiadomień. Maksymalnie może ich być trzy , a spokojnie mogło by się ich tam zmieści więcej i było by to wygodne i dobre rozwiązanie. Jest możliwość jakoś zwiększenia tej liczby tych ikonek ? Załączam screena aby było wiadomo o co mi chodzi 

image

0 Like
6 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Bobrek na chwilę obecną nie ma takiej opcji. Co do ilości, to wiadomo,  jedni lubią porządek inni natłok, są gusta i guściki, a o tych się nie dyskutuje.

Jeżeli chciałbyś zasugerować możliwość włączenia większej ilości, warto było skorzystać z zakładki Sugestie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @Bobrek !

Tak jak napisał @Szewcu72, zachęcam do utworzenia odpowiedniego postu w dziale Sugestie.
Jeśli więcej użytkowników zgłosi podobne życzenia, przekażemy je do działu deweloperów.

Serdecznie pozdrawiam 😊

Bobrek
Voyager
Opcje
Tak też właśnie zrobiłem :smiling-face: Może się uda z tą prośbą :face-with-tears-of-joy:
PatrykF
Expert
Opcje

@Bobrek A tutaj?

Ustawienia > Powiadomienia > Ustawienia zaawansowane > Pokazuje ikony powiadomień > Wszystkie powiadomienia.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PatrykF, W One UI 7 Beta nie ma tej opcji

Screenshot_20250103_155131_Settings.jpg

Mred221
Navigator
Opcje
Podbiłem, aby była większa widoczność. Zachęcam też do zapoznania się z moimi sugestiami