Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Display Assistant Beta

(Temat utworzony: 20-12-2024 12:06 PM)
618 Wyświetlenia
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Witam Szanownych Testerów One UI 7

Skoro już testujemy najnowszą wersję nakładki One UI oraz system Android 15, to podeślę Wam ciekawą aplikację, którą Samsung dodał "po cichu"  😉 do sklepu. Jest to wersja beta aplikacji Display Assistant (od Galaxy Labs) oferująca rozszerzenie różnych funkcji związanych z wyświetlaczem, współpracująca z nakładką One UI 7.0

1.png

2.png

Link do pobrania aplikacji: https://galaxystore.samsung.com/detail/com.samsung.android.displayassistant?session_id=W_111ec528ee7...

Podsyłam link bezpośredni, ponieważ nie każdemu ta aplikacja może wyświetlić się w sklepie Galaxy Store.

Miłego użytkowania 👍

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
8 Odpowiedzi
jankiel1796
Voyager
Opcje
I właśnie do tej aplikacji Samsung przeniósł funkcję Screen Curtain, która w One UI 6.1 była gdzieś w zwykłych ustawieniach systemu.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@jankiel1796, Ta funkcja wcześniej była też dostępna w aplikacji Battery Guardian.

W99
Samsung Members Star ★★
Opcje

Ciekawa aplikacja. Jak na razie, szczerze mówiąc, nie jest chyba w pełni rozbudowana. Czekamy, może coś dodadzą w opcjach 🙂 

0 Like
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @Szewcu72 !

Dziękujemy za cenną wskazówkę. Miłego korzystania z nowych funkcji!

Serdecznie pozdrawiam 😊

W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Z czystej ciekawości spytam, czy u innych też po uruchomieniu funkcji Screen Curtain telefon się automatycznie uruchamia ponownie I wyskakuje komunikat o błędzie? Oczywiście, ze swojej strony błąd zgłosiłem
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@W99, U mnie jest dokładnie tak samo. Pamiętam, że jak ta funkcja pierwszy raz się pojawiła to też były z nią problemy. Widocznie deweloperzy mają problemy z jej poprawną implementacją.

W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Szewcu72, @kamil40013, po aktualizacji do Beta 3 (ZXJL), funkcja już działa 🙂
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@W99 i SUPER 👍

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.