Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galeria Samsung nieprawidłowe odtwarzanie filmów

(Temat utworzony: 31-10-2019 09:09 PM)
2236 Wyświetlenia
Magmi
Student
Opcje

W galerii Samsung odtwarzanie filmów jest możliwe jedynie z poziomu zakładki obrazy, przechodząc do skrótu "Filmy" nie jestem w stanie odtworzyć tego samego filmu. Włącza się jedynie cicha animacja. Przycisk "odtwórz wideo" nie reaguje.

Problem jest ciągły, mam wideo dokumentujące ten błąd ale mam problem z załączeniem go tutaj.

0 Like
7 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Magmi, sprawdziłem i u mnie nie występuje taki problem. Film możesz wgrać na YouTube i dodać w tym wątku odnośnik. Spróbuj również skorzystać z tych wskazówek dotyczących rozwiązywania najczęstszych problemów z aplikacjami.

0 Like
Magmi
Student
Opcje
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Magmi, Potwierdzam. U mnie jest dokładnia taka sama sytuacja. Dodatkowo przycisk powrotu przestaje reagować na kilka sekund po klikinęciu "Odtwórz wideo" oraz występują błędy jak na zrzutach ekranu poniżej

Screenshot_20191031-224052_Video Player.jpgScreenshot_20191031-224207_Video Player.jpg

Zgłoś ten błąd za pomocą aplikacji Samsung Members używająć opcji "Opinia o wersji beta".

Magmi
Student
Opcje

@kamil40013 dzieki, zgłaszam więc problem i rezygnuje z bety, za dużo tu błędów uciążliwych w codziennym użytkowaniu. Niedziałające udostępnianie w whatsapie, problemy z android auto i jeszcze to.

0 Like
MagdalenaG
Helping Hand
Opcje

Hej @Magmi,

Dzięki za zgłoszenie problemu przez Members! Szkoda, że rezygnujesz z Bety. Część nidogodności powinna zostać naprawiona wraz z najbliższą aktualizacją, a WhatsApp wypuścił już wersję betową swojej aplikacji, która powinna rozwiązywać błąd z udostępnianiem. W razie czego, zawsze można do nas wrócić :winking-face:

Magmi
Student
Opcje

@MagdalenaG

Dzięki za informację odnośnie Whatsapa, do Bety chętnie wrócę, ale poczekam jeszcze, na poprawki w błędach Android Auto, mam nadzieję, że nieprawidlowe działanie tej Apki ktoś już zgłosił. To dla mnie podstawowa aplikacja, uzywam codziennie.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Magmi, Błąd z odtwarzaniem filmów w Galerii znajdujących się w zakładce Filmy został naprawiony po aktualizacji do wersji ZSK3.