Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Samsung práčka WW70M6******

(Téma vytvořeno: 21-01-2020 11:53 AM)
1958 Zobrazení
jaroslavzupa
Apprentice
Možnosti

Dobrý deň.

Máme práčku s označením WW70M6****** cca pol roka. Všetko na nej fungovalo ako má, aplikácia super. Jediná vec čo človeka irituje je nemožnosť zmeniť melódiu keď pranie skončí. Bohužiaľ stalo sa nám, že sa nám práčka pokazila. Na servis už čakáme týždeň, pričom už dnes mal ku nám niekto prísť. Ani to však nevyšlo a zo servisu nám volali, že máme čakať ďalší týždeň. Tak situáciu máme takú, že tri malé deti a práčka nefunguje. Aby toho nebolo málo, práčka sa pokazila počas pracieho cyklu a ostalo v nej prádlo, ktoré nedokážeme z práčky dostať vonku. Dvere sú zamknuté, pričom sa nedajú odomknúť. Prádlo po týždni v práčke začína smrdieť. Metódy ako otvoriť dvere ručne som všetky vyčerpal. Dnes mi ešte volal milý pán zo servisu a úprimne sa mi snažil pomôcť, keď ma navádzal na to ako dvere otovoriť. V otvore kde je prístup ku čistenu filtra je taká "páčka" s krúžkom, ktorú som mal zatiahnuť a dvere sa mali otovoriť. Výsledkom mojej aktivity je, že "páčka" mi ostala v ruke odtrhnutá a dvere sa ani nepohli. Tešíme sa čo z práčky výjde po ďalšom týždni, možno u nás predčasne začne hubárska sezóna 😞

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
jaroslavzupa
Apprentice
Možnosti

V sobotu bol u nás servisný technik. Vymenil nám v práčke elektronický zámok dverí a vymenil aj plastové ťiahlo na núdzové otváranie dverí. Od tej doby všetko funguje ako má. Ďakujeme za profesionálny prístup 🙂

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den,

mrzí mě Vaše zkušenost. Bohužel, že se něco pokazí, se může stát vždycky, ať už je to Samsung nebo jiný výrobce. Sám mám pračku jiného výrobce a se servisákem si už brzo začneme tykat 😞

V každém případě ale Vaše výtka směřuje spíš na servis, než na výrobce. Mohl byste napsat, o který servis se jedná? Nepřijde mně normální, že by ve Vaší situaci - a ted nemyslím ani tak ty 3 děti, ale hlavně prádlo zaseknuté v pračce - nebyli schopní někoho poslat rychleji...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

jaroslavzupa
Apprentice
Možnosti

Ďakujem že ste napísali.

Rozumiem veľmi dobre tomu, že veci sa pokaziť môžu. Ono platí, čo sa pokaziť môže, to sa pokazí. Nežijeme v dobe v ktorej sú veci naveky a vôbec kvôli tomuto nemám na Samsung ťažké srdce. Práve naopak. Som fanúšikom ich výrobkov a budem ním naďalej. Ani na servis nechcem povedať nič zlé. Rozumiem že som niekde v poradovníku a musím si počkať kým na mňa príde. Servisák mal prísť už dnes, no údajne ochorel. Aj tomu rozumiem. Sú objektívne príčiny, kedy sa jednoducho prísť nedá.  Tak ako ja sa snažím byť empatický, bol by som rád ak by boli empatický aj oni. Pôjdem sa o chvíľu ešte opýtať do predajne kde sme práčku kúpili, aké riešenie mi ponúknu.

jaroslavzupa
Apprentice
Možnosti

Včera večer sa udiala zaujímavá vec. Manželka si dala u kamarátky oprať veci a keď sme ich priniesli domov, dali sme ich do sušičky. Máme ju umiestnenú v kúpeľni na práčke. Cca po dvoch hodinách sušenia, keď v kúpeľni bolo teplo a zo sprchovania aj vlhko, som iba tak zo zvedavosti zapol práčku a ona sa odomkla. Viac ju zapínať nebudeme, v sobotu očakávame servis 🙂 

Libb
MegaStar
Možnosti

Takže jste se dostali aspoň k tomu prádlu? To je super, také že máte kamarády, kde se dá vyprat (já takhle občas peru u tchýně :winking-face: )

A hlavně je super, že jste na Samsung nezanevřeli :smiling-face:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Řešení
jaroslavzupa
Apprentice
Možnosti

V sobotu bol u nás servisný technik. Vymenil nám v práčke elektronický zámok dverí a vymenil aj plastové ťiahlo na núdzové otváranie dverí. Od tej doby všetko funguje ako má. Ďakujeme za profesionálny prístup 🙂

AndroidGuru
Maestro
Možnosti

@jaroslavzupa super :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:. Děkujeme za zprávu a ať vše funguje :winking-face: