před 2 týdny
Zklamání z kvality – lednice Samsung RS68A8841B1 po necelých 4 letech neopravitelná
Rád bych sdílel svoji zkušenost s lednicí Samsung RS68A8841B1, kterou jsem kupoval za necelých 30 000 Kč. Po necelých 4 letech provozu přestal fungovat mrazák – nemrazí vůbec. Zavolal jsem autorizovaného technika na diagnostiku za 2000 Kč a ten mi rovnou oznámil, že spotřebič je neopravitelný. Žádná možnost výměny dílu, žádný servis – prostě konec.
Upřímně jsem očekával, že lednice této cenové kategorie a značky vydrží minimálně dvojnásobek. Místo toho řeším nový nákup po pouhých čtyřech letech.
Předchozí lednici Baumatic jsem měl přes 12 let bez problému. Od Samsungu bych opravdu čekal víc – kvalitou i přístupem.
Samsung, tohle není kvalita, to je zklamání. Ztratil jsem důvěru.
před 2 týdny
Mrzí ma to, stáva sa to ale aj s inými značkami. Mne Beko odišla rovno po 2 rokoch a Samsung zatial slúži 5 rokov
před 2 týdny
před 2 týdny
Je pravda, ze kompresor bezi fakt skoro porad. To u stare lednice nedelalo. Co ted, ale koupit? Abych zase nevyhodil penize z okna.
před 2 týdny
před 2 týdny
před 2 týdny
před 2 týdny
před 2 týdny
před 2 týdny - naposledy upraveno před 2 týdny
Dobrý den, technik diagnostikoval právě únik chladiva nejspíš ve stěně mrazáku. Výparník uvnitř mrazáku byl jenom z poloviny namrzlý a teplota v mrazáku i když je nastavený na - 23, tak je ztěží - 2 a kompresor stále běží. Jinak jsme byli s lednicí také nadmíru spokojeni. Vše nám na ni sedělo.