Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Velmi mrazi a nechladi

(Téma vytvořeno: 27-12-2019 04:22 PM)
1016 Zobrazení
jskovajsa
Student
Možnosti

Dobry den pani a damy,

Mam problem s kombi chlandickou s mraznickou (mrazak dole)

Pred tyzdnom sa spustil alarm, ze je v chladnicke prilis teplo (po noci, ked bola zatvorena cely cas) nasledne sme teplomerom zistili, ze je tam +15st. Vyskusal som restart a po nom mi ukazalo teplotu v mrazaku - 29st ( nastavenie +7/-17)

Po 2h odpojeni, nasledne zapojeni a celej dalej noci bola teplota v chladnicke +7 a v mrazaku ukazalo - 19st...no dnes rano bola situacia totozna po noci, ako ked sa spustil alarm prvy krát.

Nejake napady, co s tym? Vyjazd technika a diagnostika ma bhde stat 100€..ak treba nieco zasadnejsie menit, neoplati sa mi do toho vrazat

Chladnicka ma 4,5r. Model RL56GREIH

0 Like
3 Odpovědi
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Zdravím Community,

@jskovajsa pokud se situace po vypojení nezměnila, tak bych se obrátila na zákaznickou linku , kde vám poradí, případně s vámi sjednají servis.

Samsung lednice potřebují po každém resetu nastavit teplotu. Zkontrolovala bych umístění, odstupy kolem lednice.

Hezký den.

0 Like
jskovajsa
Student
Možnosti

Dobry den, dakujem za odpoved.. 

chladnicka je bez problemov na svojom mieste 4,5r.. 

uz som vyskusal aj nechat ju odmrazit 2dni, fungovala v spravnych teplotach pol dna.. vecer uz bolo v chladnicke +15, v mrazaku -28°C.. (potraviny boli presunute z balkona, kde bolo cca +5°C) po noci, kedy sa s chlandickou nic nerobilo, situacia bola rovnaka... 

so servisom je to narocne, nakolko na SK je len 1 autorizovany servis v okoli a to v Ziline.. vyjazd a zakladna diagnostika je 95€, bez ND pripadne dalsej prace alebo dalsieho vyjazdu.. 

0 Like
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Zdravím Community,

@jskovajsa zkuste si do autorizovaného servisuv Žilině zavolat, určitě vám blíže poradí.

Hezký den.

0 Like