Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nastavení automatického zásobníku na aviváž u pračky

(Téma vytvořeno: 04-11-2023 11:09 AM)
5323 Zobrazení
Sestbit
Pathfinder
Možnosti
Ahoj všem, co prosím znamená hustota u nastavení automatické aviváže? Když dám 2x, dá ještě méně aviváže? Jde mi to, že i při nastavení na hodnotu menší, pračka dává až příliš aviváže, což není pro sušičku moc vhodné. Díky

image

14 Odpovědi
alrah
Pathfinder
Možnosti
Hustota je koncentrace aviváže, když nemáš koncentrát tak dej jedna. Na jedna to bude dávat nejvíc obyč aviváže.
0 Like
Members_GdP1gfD
Apprentice
Možnosti

Nějak jsem si nevšiml, že by někdo z vás co si říkáte odborníci odpověděli na toto téma jak nastavit sušičku aby dávala co nejvíc aviváže. Docela tu máte problém, když 25% lidí pračky vrací a nebo reklamuje a hodně v recenzích nadává, že prádlo z pračky nevoní. Myslel jsem si, že jste situaci s dávkováním aviváže změnili opravou software, ale koukám že opak je pravdou. Dnes zakoupenou pračku budeme nejspíš vracet. Byl to pokus omyl. Aviváž to prostě správně nedávkuje a tady ani neumíte odpovědět na jednoduchou otázku kdy to dává nejvíc aviváže! Kde to mají zjistit lidi, když to nevíte ani vy jen se tu hloupě vymlouváte na umělou inteligenci, o které sami píšete, že to neví! Neměli by jste se obrátit na tvůrce autora programu, který to blbě vymyslel ? A ještě nefunkčně ? Děkuji rád bych věděl jak to je pokud nebude prádlo z téhle pračky vaší vonět. Pračku vracíme.

0 Like
Verunhorv
First Poster
Možnosti

IMG_6125.png

 v návodu to je jasně napsané pokud nejsem slepá 🤭

0 Like
Members_Ub1grnU
First Poster
Možnosti

V zari lonskeho roku jsem si koupil pracku s automatickym davkovanim. Vyhodil jsem 13 000,- do kose.  Udelal jsem i reklamaci, prisel clovel ktery tvrdil ze vse funguje tak jak by melo. Bohuzel pradlo vubec nevoni. Opet opakuji vyhozene penize, pracka stoji ve sklepe. Koupil jsem si novou a jinou znacku a levnejsi a kvalitnejsi.

SAMSUNG uz NIKDY

0 Like
Sestbit
Pathfinder
Možnosti
My s tím tedy nemáme problém, naši už ji mají 4 roky a my ji máme rok a vše funguje na jedničku. Možná to máte jen špatně nastavené.
0 Like