o 04-11-2023 11:09 AM
o 05-11-2023 10:54 AM
o 19-05-2024 03:04 AM
Nějak jsem si nevšiml, že by někdo z vás co si říkáte odborníci odpověděli na toto téma jak nastavit sušičku aby dávala co nejvíc aviváže. Docela tu máte problém, když 25% lidí pračky vrací a nebo reklamuje a hodně v recenzích nadává, že prádlo z pračky nevoní. Myslel jsem si, že jste situaci s dávkováním aviváže změnili opravou software, ale koukám že opak je pravdou. Dnes zakoupenou pračku budeme nejspíš vracet. Byl to pokus omyl. Aviváž to prostě správně nedávkuje a tady ani neumíte odpovědět na jednoduchou otázku kdy to dává nejvíc aviváže! Kde to mají zjistit lidi, když to nevíte ani vy jen se tu hloupě vymlouváte na umělou inteligenci, o které sami píšete, že to neví! Neměli by jste se obrátit na tvůrce autora programu, který to blbě vymyslel ? A ještě nefunkčně ? Děkuji rád bych věděl jak to je pokud nebude prádlo z téhle pračky vaší vonět. Pračku vracíme.
o 20-08-2024 12:27 AM
v návodu to je jasně napsané pokud nejsem slepá 🤭
o 20-03-2025 09:27 PM
V zari lonskeho roku jsem si koupil pracku s automatickym davkovanim. Vyhodil jsem 13 000,- do kose. Udelal jsem i reklamaci, prisel clovel ktery tvrdil ze vse funguje tak jak by melo. Bohuzel pradlo vubec nevoni. Opet opakuji vyhozene penize, pracka stoji ve sklepe. Koupil jsem si novou a jinou znacku a levnejsi a kvalitnejsi.
SAMSUNG uz NIKDY
o 20-03-2025 09:40 PM