Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

SAMSUNG NK24N9804VB/UR

(Téma vytvořeno: 04-01-2022 11:35 AM)
432 Zobrazení
alrah
Pathfinder
Možnosti

Nefunkční ovládání přes smatrthings, v aplikaci sice zapne světlo nebo digestoř ale už dál není zpětná vazba že došlo k provedení příkazu. Nefunkční na dvou telefonech, jeden telefon je po továrním nastavení tak tam bych problém nehledal,  digestoř jsem vypl s el. sítě a znovu zapl. Víc netuším co by šlo udělat, nemáte někdo radu? Samozřejmě digestoř je připojena přes bluetooth na indukční desku Samsung tu v smartthings vidím. 

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
alrah
Pathfinder
Možnosti
Problém jsem vyresil, resetoval jsem sklokeramickou desku, připojil znovu digestoř a vše opět funguje...

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
Řešení
alrah
Pathfinder
Možnosti
Problém jsem vyresil, resetoval jsem sklokeramickou desku, připojil znovu digestoř a vše opět funguje...
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @alrah,

děkuji za sepsání vyřešení problému a jsem rád, že vše funguje👍.

0 Like
alrah
Pathfinder
Možnosti
Tak dnes jsem musel vypnout el. vedení a problém se ukázal znovu. Sklokeramika s digestoří komunikuje, ale přes smartthings digestoř už nekomunikuje. Jak jsem psal výše příkaz na poprvé provede, ale jako by nedostal smartthings zpětnou vazbu o provedení. Zkoušel jsem co minule resetovani indukce, reset digestoře připojení Bluetooth a nic :-(. Takže reklamace, jen se bojím že tohle servis nevyřeší. Nemáte někdo zkušenost? Digestoř NK24N9804VB/UR indukce NZ64N9777GK/EO.
0 Like
Lucienehybova
Explorer
Možnosti
Jak to dopadlo ? Také řeším trable s propojením desky a digestoře.
0 Like
alrah
Pathfinder
Možnosti
U mě se to vyřešilo, řekl bych "samo" doma jsem měl i servis ten vymění lzakladni desku od digestoře, ale problém přetrvával. Řekl bych, že nějaký update to časem vyřešil.
0 Like
Lucienehybova
Explorer
Možnosti
Díky. A prosimte poznám nějak, že je to spravně spárované? Na digestoři mi svítí symbol Bluetooth i ten vedle. Nějak netuším, co mám nebo co dělám blbě 🤷🏻‍♀️
0 Like
alrah
Pathfinder
Možnosti
Svítí logo Bluetooth na digestoři. Když ne tak není sparovana vedle je pak kontrolka synchronizace s deskou. Zapne se při spuštění desky osvětlení odsávání atd. Jsem mimo ČR jak se vrátím domů nafotím pošlu jestli chcete.
Lucienehybova
Explorer
Možnosti
Právě, že svítí. Ale když zapnu desku, tak se nezapne světlo na digestori ani odsávání 🤷🏻‍♀️20230914_094446_1000037791_1694677488.jpg
0 Like